притисни ентер »

Бугарската „Кобра“ подобра од поранешниот затвореник Букер
Бугарската „Кобра“ подобра од поранешниот затвореник Букер

Бугарската „Кобра“ подобра од поранешниот затвореник Букер

Бугарскиот боксер Кубрат Пулев, со судиска одлука на поени го совлада некогашниот затвореник Рајдел Букер, и се стекна со право најдоцна до мај да се бори со победникот од борбата на 7 декември помеѓу Ентони Џошуа и Енди Руиз. Популарниот „Кобра“ беше многу подобар од Букер, но не успеа да го нокаутира. Сепак, сега Пулев е прв на листата на чекање

Бугарската „кобра“ ќе ги предизвика Џошуа или Руиз

Бугарската „кобра“ ќе ги предизвика Џошуа или Руиз

Бугарскиот боксер Кубрат Пулев, со судиска одлука на поени го совлада некогашниот затвореник Рајдел Букер и се стекна со право најдоцна до мај да се бори со победникот од борбата на 7 декември помеѓу Ентони Џошуа и Енди Руиз. Популарниот „Кобра“ беше многу подобар од Букер, но не успеа да го нокаутира. Сепак, сега Пулев е прв на листата на чекање да

Бугарската „кобра” ќе биде предизвикувач на Џошуа или Руиз

Бугарската „кобра” ќе биде предизвикувач на Џошуа или Руиз

Бугарскиот боксер Кубрат Пулев, со судиска одлука на поени го совлада некогашниот затвореник Рајдел Букер, и се стекна со право најдоцна до мај да се бори со победникот од борбата на 7 декември помеѓу Ентони Џошуа и Енди Руиз. Популарниот „Кобра” беше многу подобар од Букер, но не успеа да го нокаутира. Сепак, сега Пулев е прв на листата на чекање

Бугарската „кобра“ ќе биде предизвикувач на Џошуа или Руиз

Бугарската „кобра“ ќе биде предизвикувач на Џошуа или Руиз

Бугарскиот боксер Кубрат Пулев, со судиска одлука на поени го совлада некогашниот затвореник Рајдел Букер, и се стекна со право најдоцна до мај да се бори со победникот од борбата на 7 декември помеѓу Ентони Џошуа и Енди Руиз. Популарниот „Кобра“ беше многу подобар од Букер, но не успеа да го нокаутира. Сепак, сега Пулев е прв на листата на чекање

Бугаринот Пулев го совлада Букер, следен противник Џошуа или Руиз

Бугаринот Пулев го совлада Букер, следен противник Џошуа или Руиз

Бугарскиот боксер Кубрат Пулев, со судиска одлука на поени го совлада некогашниот затвореник Рајдел Букер, и се стекна со право најдоцна до мај да се бори со победникот од борбата на 7 декември помеѓу Ентони Џошуа и Енди Руиз. Популарниот „Кобра“ беше многу подобар од Букер, но не успеа да го нокаутира. Сепак, сега Пулев е прв на листата на чекање

Бугарската „кобра“ ќе биде предизвикувач на Џошуа или Руиз

Бугарската „кобра“ ќе биде предизвикувач на Џошуа или Руиз

Бугарскиот боксер Кубрат Пулев, со судиска одлука на поени го совлада некогашниот затвореник Рајдел Букер, и се стекна со право најдоцна до мај да се бори со победникот од борбата на 7 декември помеѓу Ентони Џошуа и Енди Руиз. Популарниот „Кобра“ беше многу подобар од Букер, но не успеа да го нокаутира. Сепак, сега Пулев е прв на листата на чекање

Бугарската „кобра“ ќе биде предизвикувач на Џошуа или Руиз

Бугарската „кобра“ ќе биде предизвикувач на Џошуа или Руиз

Фресно, 10 ноември 2019 (Утрински Весник) – Бугарскиот боксер Кубрат Пулев, со судиска одлука на поени го совлада некогашниот затвореник Рајдел Букер, и се стекна со право најдоцна до мај да се бори со победникот од борбата на 7 декември помеѓу Ентони Џошуа и Енди Руиз. Популарниот „Кобра“ беше многу подобар од Букер, но не успеа да го нокаутира. Сепак,

Бугарската „кобра“ ќе биде предизвикувач на Џошуа или Руиз

Бугарската „кобра“ ќе биде предизвикувач на Џошуа или Руиз

Бугарскиот боксер Кубрат Пулев, со судиска одлука на поени го совлада некогашниот затвореник Рајдел Букер, и се стекна со право најдоцна до мај да се бори со победникот од борбата на 7 декември помеѓу Ентони Џошуа и Енди Руиз. Популарниот „Кобра“ беше многу подобар од Букер, но не успеа да го нокаутира. Сепак, сега Пулев е прв на листата на чекање

Бугарската „кобра“ ќе биде предизвикувач на Џошуа или Руиз

Бугарската „кобра“ ќе биде предизвикувач на Џошуа или Руиз

Фресно, 10 ноември 2019 (МИА) – Бугарскиот боксер Кубрат Пулев, со судиска одлука на поени го совлада некогашниот затвореник Рајдел Букер, и се стекна со право најдоцна до мај да се бори со победникот од борбата на 7 декември помеѓу Ентони Џошуа и Енди Руиз. Популарниот „Кобра“ беше многу подобар од Букер, но не успеа да го нокаутира. Сепак, сега Пулев

Пулев ќе биде предизвикувач на Џошуа или Руиз

Пулев ќе биде предизвикувач на Џошуа или Руиз

Бугарскиот боксер Кубрат Пулев, со судиска одлука на поени го совлада некогашниот затвореник Рајдел Букер, и се стекна со право најдоцна до мај да се бори со победникот од борбата на 7 декември помеѓу Ентони Џошуа и Енди Руиз. Популарниот „Кобра“ беше многу подобар од Букер, но не успеа да го нокаутира. Сепак, сега Пулев е прв на листата на чекање