притисни ентер »

Водителка поради неконтролирано смеење ги прекина вестите
Водителка поради неконтролирано смеење ги прекина вестите

Водителка поради неконтролирано смеење ги прекина вестите

Локалната телевизиска презентерка на Камчатка, Александра Новикова, направила грешка додека ја читала веста, а потоа следувало нејзино неконтролирано смеење. За среќа, веста не се емитувала во живо, но видеото од нејзината реакција, кое подоцна беше објавено, стана вирално. Loading... Водителка го спореди својот афроамерикански колега со горила (ВИДЕО)

Руска водителка поради неkонтpолиpано cмеење ги пpekина вестите

Руска водителка поради неkонтpолиpано cмеење ги пpekина вестите

Александра Новикова, водителка на локална телевизија на Камчатка, погреши при читањето вести и веднаш потоа почна неконтролирано да се смее. За среќа, весите не беа емитувани во живо, но видеото со нејзината реакција е објавено подоцна. Таа погрешно ја прочита веста за зголемувањето на примањата за социјална заштита и почна неконтролирано да се смее

Руска водителка поради неконтролирано смеење ги прекина вестите

Руска водителка поради неконтролирано смеење ги прекина вестите

Александра Новикова, водителка на локална телевизија на Камчатка, погреши при читањето вести и веднаш потоа почна неконтролирано да се смее. За среќа, весите не беа емитувани во живо, но видеото со нејзината реакција е објавено подоцна. Таа погрешно ја прочита веста за зголемувањето на примањата за социјална заштита и почна неконтролирано да се смее

Руска водителка поради неконтролирано смеење ги прекина вестите

Руска водителка поради неконтролирано смеење ги прекина вестите

Александра Новикова, водителка на локална телевизија на Камчатка, погреши при читањето вести и веднаш потоа почна неконтролирано да се смее. За среќа, весите не беа емитувани во живо, но видеото со нејзината реакција е објавено подоцна. Таа погрешно ја прочита веста за зголемувањето на примањата за социјална заштита и почна неконтролирано да се смее

РУСКА ВОДИТЕЛКА ГИ ПРЕКИНАЛА ВЕСТИТЕ: Направила гpeшкa при читањето на вестите по што следело нeкoнтрoлирaнo смеење

РУСКА ВОДИТЕЛКА ГИ ПРЕКИНАЛА ВЕСТИТЕ: Направила гpeшкa при читањето на вестите по што следело нeкoнтрoлирaнo смеење

Александра Новикова, водителка на една локална телевизија на Камчатка, направила гpeшкa при читањето на вестите по што следело нeкoнтрoлирaнo смеење. За среќа, вестите не биле емитувани во живо, а видето со нејзината реакција кое било дополнително објавено станало вистински хит. Но, истото изнepвиpaлo и одредени гледачи. Руската унија на новинари порачале

Спикерка почна неконтролирано да се смее на сред вести

Спикерка почна неконтролирано да се смее на сред вести

Александра Новикова, спикерка на локална телевизија на Камчатка направила грешка при читањето на вестите, па почнала неконтролирано да се смее. За среќа, вестите не се емитувале во живо, а видето со нејзината реакција кое било дополнително објавено станало вистински хит. Таа погрешно ја прочитала веста за зголемување на трошоците за социјална заштита,

Неможеше повеќе да издржи: Водителка ги прекина вестите поради неконтролирано смеење

Неможеше повеќе да издржи: Водителка ги прекина вестите поради неконтролирано смеење

ИЗВОР Скопје24 | февруари 13, 2020 Александра Новикова водителка на една локална телевизија на Камчатка, направила грешка при читањето на вестите по што следело неконтролирано смеење. Вестите не биле емитувани во живо, а видето со нејзината реакција кое било дополнително објавено станало вистински хит. Но, истото изнервирало и одредени гледачи. Руската

Спикерка почна неконтролирано да се смее на сред вести

Спикерка почна неконтролирано да се смее на сред вести

Александра Новикова, спикерка на локална телевизија на Камчатка направила грешка при читањето на вестите, па почнала неконтролирано да се смее. За среќа, вестите не се емитувале во живо, а видето со нејзината реакција кое било дополнително објавено станало вистински хит. Таа погрешно ја прочитала веста за зголемување на трошоците за социјална заштита,

Руска водителка се изнасмеа среде вести, ѝ се закануваат со отказ

Руска водителка се изнасмеа среде вести, ѝ се закануваат со отказ

Руската презентерка на вести на државната телевизија Александра Новикова стана хит на социјалните мрежи откако се рашири снимката на која таа не можела да се воздржи да се смее за време на читањето  вести, за владиното зголемување на социјалната помош. Новикова го читала извештајот за зголемување на помошта. Помошта била наменета за лицата со инвалидитет,