притисни ентер »

Поради дефект без вода улицата Христо Татарчев во Кисела вода
Поради дефект без вода улицата Христо Татарчев во Кисела вода

Поради дефект без вода улицата Христо Татарчев во Кисела вода

Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 100мм без вода се корисниците од ул. Христо Татарчев крак 11. во населбата Кисела вода. Тие ќе имаат прекин во водоснабдувањето до санирање на дефектот.

Прекинато водоснабдување за корисниците од ул.„Христо Татарчев“ во Кисела вода

Прекинато водоснабдување за корисниците од ул.„Христо Татарчев“ во Кисела вода

Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 100мм без вода се корисниците од ул. Христо Татарчев крак 11. во населбата Кисела вода. Тие ќе имаат прекин во водоснабдувањето до санирање на дефектот.

Прекинато водоснабдување за корисниците од ул. „Христо Татарчев” во Кисела вода

Прекинато водоснабдување за корисниците од ул. „Христо Татарчев” во Кисела вода

Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 100мм без вода се корисниците од ул. „Христо Татарчев“ крак 11. во населбата Кисела вода. Тие ќе имаат прекин во водоснабдувањето до санирање на дефектот Прочитајте и... Здружение на оштетени физички и правни лица на Еуростандард банка: Уставните судии да одлучуваат само по Уставот и законите

Улица Христо Татарчев во Кисела Вода поради уличен дефект без вода

Улица Христо Татарчев во Кисела Вода поради уличен дефект без вода

Улица Христо Татарчев во Кисела Вода поради уличен дефект без вода Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 100мм без вода се корисниците од ул. Христо Татарчев крак 11. во населбата Кисела Вода. Тие ќе имаат прекин во водоснабдувањето до санирање на дефектот.

Прекинато водоснабдување за корисниците од ул.„Христо Татарчев“ во Кисела вода

Прекинато водоснабдување за корисниците од ул.„Христо Татарчев“ во Кисела вода

– Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 100мм без вода се корисниците од ул. Христо Татарчев крак 11. во населбата Кисела вода. Тие ќе имаат прекин во водоснабдувањето до санирање на дефектот.

Без вода корисници на ул. „Скоевска“ во Радишани

Без вода корисници на ул. „Скоевска“ во Радишани

Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 80мм прекинато водоснабдување од девет часот изутринава имат корисниците од ул.„Скоевска“ во населбата Радишани во Скопје, информира ЈП „Водовод и канализација“ Скопје. Прекинот на водоснабувањето ќе биде трае се до отстранување на дефектот. Би можело да ве интересира СДСМ: Антидржавната ВМРО-ДПМНЕ реди

Без вода корисници на ул. „Скоевска“ во Радишани

Без вода корисници на ул. „Скоевска“ во Радишани

Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 80мм прекинато водоснабдување од девет часот изутринава имат корисниците од ул.„Скоевска“ во населбата Радишани во Скопје, информира ЈП „Водовод и канализација“ Скопје. Прекинот на водоснабувањето ќе биде трае се до отстранување на дефектот. Текстот Без вода корисници на ул. „Скоевска“ во Радишани е превземен

Без вода корисниците од улицата „Скоевска“

Без вода корисниците од улицата „Скоевска“

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ известуваат дека денеска поради дефект на водоводна мрежа на улицата „Скоевска“ бб, во населбата Радишани, прекинато водоснабдување ќе имат корисниците од наведената улица. Како што велат од претпријатието, прекинот ќе биде до завршување со санација.

Без вода корисници на ул. „Скоевска” во Радишани

Без вода корисници на ул. „Скоевска” во Радишани

Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 80мм прекинато водоснабдување  од девет часот изутринава имат  корисниците од ул.„Скоевска”  во населбата Радишани во Скопје, информира ЈП „Водовод и канализација” Скопје. Прекинот на водснабувањето ќе биде трае се до отстранување на дефектот.

Без вода корисници на ул. „Скоевска“ во Радишани

Без вода корисници на ул. „Скоевска“ во Радишани

Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 80мм прекинато водоснабдување  од девет часот изутринава имат  корисниците од ул.„Скоевска“  во населбата Радишани во Скопје, информира ЈП „Водовод и канализација“ Скопје.