притисни ентер »

Најздравото растение на светот Аронија
Најздравото растение на светот Аронија

Најздравото растение на светот Аронија

Аронијата е моќно, сосема природно оружје, како во превенција на болестите, така и кога болеста е веќе присутна … Најсилна од сите видови е т.н. сибирска аронија која се одгледува во прегратка на ладна клима и недопрената природа. Аронијата е храна на иднината, затоа што има многу голема исцелителна моќ за човечкиот организам.