притисни ентер »

Спасовски да го уапси  Бектеши поради саботажа врз владата и државата, бараат од „Единствена Македонија“
Спасовски да го уапси  Бектеши поради саботажа врз владата и државата, бараат од „Единствена Македонија“

Спасовски да го уапси Бектеши поради саботажа врз владата и државата, бараат од „Единствена Македонија“

Од „Единствена Македонија“ го повикаа министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски да го уапси министерот за економија Крешник Бектеши за, како што велат, опасната саботажа против Владата и државата. „Поминаа два дена од скандалозното признание на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и министерката за одбрана Славјанка Петровска дека

Спасовски да го уапси Бектеши поради саботажа врз владата и државата, бараат од „Единствена Македонија“

Спасовски да го уапси Бектеши поради саботажа врз владата и државата, бараат од „Единствена Македонија“

Од „Единствена Македонија“ го повикаа министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски да го уапси министерот за економија Крешник Бектеши за, како што велат, опасната саботажа против Владата и државата. „Поминаа два дена од скандалозното признание на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и министерката за одбрана Славјанка Петровска дека

Спасовски да го уапси Бектеши поради саботажа врз владата и државата, бараат од „Единствена Македонија“

Спасовски да го уапси Бектеши поради саботажа врз владата и државата, бараат од „Единствена Македонија“

Од „Единствена Македонија“ го повикаа министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски да го уапси министерот за економија Крешник Бектеши за, како што велат, опасната саботажа против Владата и државата. „Поминаа два дена од скандалозното признание на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и министерката за одбрана Славјанка Петровска дека

Спасовски да го уапси  Бектеши поради саботажа врз владата и државата, бараат од „Единствена Македонија“

Спасовски да го уапси Бектеши поради саботажа врз владата и државата, бараат од „Единствена Македонија“

Од „Единствена Македонија“ го повикаа министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски да го уапси министерот за економија Крешник Бектеши за, како што велат, опасната саботажа против Владата и државата. „Поминаа два дена од скандалозното признание на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и министерката за одбрана Славјанка Петровска дека

Хајредини: Не е страшно Бектеши еднаш да ја излаже и Владата

Хајредини: Не е страшно Бектеши еднаш да ја излаже и Владата

Аналитичатор Џевдет Хајредини со циничен коментар по изјавите на министри од Владата дека биле изманипулирани околу спојувањето на концесиите за рудникот Иловица-Штука од министерот Крешник Бектеши. Министерката за животна средина Каја Шукова и министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчовска кои вчера присуствуваа на протестот во Струмица