притисни ентер »

Скопјанката Ива Ангеловска наградена на „Европска недела на креатори на културно наследство“
Скопјанката Ива Ангеловска наградена на „Европска недела на креатори на културно наследство“

Скопјанката Ива Ангеловска наградена на „Европска недела на креатори на културно наследство“

Четиринаесетгодишната Ива Ангеловска од Скопје е една од десетте млади автори наградени на конкурсот на Европските денови на културното наследство, насловен „Европска недела на креатори на културно наследство“. Како што соопшти Музејот на Македонија, на наградената фотографија на Ангеловска, насловена „Трагедијата го запира времето. Хуманоста го придвижува“,

Скопјанката Ива Ангеловска наградена на „Европска недела на креатори на културно наследство“

Скопјанката Ива Ангеловска наградена на „Европска недела на креатори на културно наследство“

Четиринаесетгодишната Ива Ангеловска од Скопје е една од десетте млади автори наградени на конкурсот на Европските денови на културното наследство, насловен „Европска недела на креатори на културно наследство“. Како што соопшти Музејот на Република Северна Македонија, на наградената фотографија на Ангеловска, насловена „Трагедијата го запира времето

Фотографијата од Старата железничка станица на Ива Ангеловска наградена на Европските денови на културното наследство

Фотографијата од Старата железничка станица на Ива Ангеловска наградена на Европските денови на културното наследство

Фотографијата од Старата железничка станица на Ива Ангеловска наградена на Европските денови на културното наследство Четиринаесетгодишната Ива Ангеловска од Скопје е една од десетте млади автори наградени на Повикот на Европските денови на културното наследство насловен „Европска недела на креатори на културно наследство“. Нејзината фотографија беше

Хуманоста по скопскиот земјотрес, инспирација за 14-годишната Ива за неделата на културно наследство

Хуманоста по скопскиот земјотрес, инспирација за 14-годишната Ива за неделата на културно наследство

Четиринаесетгодишната Ива Ангеловска од Скопје е една од десетте млади автори наградени на Повикот на Европските денови на културното наследство насловен „Европска недела на креатори на културно наследство“, информираат од Музејот на Република Северна Македонија. Нејзината фотографија „Трагедијата го запира времето. Хуманоста го придвижува“ е селектирана

Скопјанката Ива Ангеловска наградена на „Европска недела на креатори на културно наследство“

Скопјанката Ива Ангеловска наградена на „Европска недела на креатори на културно наследство“

Четиринаесетгодишната Ива Ангеловска од Скопје е една од десетте млади автори наградени на конкурсот на Европските денови на културното наследство, насловен „Европска недела на креатори на културно наследство“. Четиринаесетгодишната Ива Ангеловска од Скопје е една од десетте млади автори наградени на конкурсот на Европските денови на културното наследство,

Скопјанката Ива Ангеловска наградена на „Европска недела на креатори на културно наследство“

Скопјанката Ива Ангеловска наградена на „Европска недела на креатори на културно наследство“

Четиринаесетгодишната Ива Ангеловска од Скопје е една од десетте млади автори наградени на конкурсот на Европските денови на културното наследство, насловен „Европска недела на креатори на културно наследство“. Како што соопшти Музејот на Република Северна Македонија, на наградената фотографија на Ангеловска, насловена „Трагедијата го запира времето

Скопјанката Ива Ангеловска наградена на „Европска недела на креатори на културно наследство“

Скопјанката Ива Ангеловска наградена на „Европска недела на креатори на културно наследство“

Четиринаесетгодишната Ива Ангеловска од Скопје е една од десетте млади автори наградени на конкурсот на Европските денови на културното наследство, насловен „Европска недела на креатори на културно наследство“. Како што соопшти Музејот на Република Северна Македонија, на наградената фотографија на Ангеловска, насловена „Трагедијата го запира времето

Фотографија од Старата железничка станица наградена на Европските денови на културното наследство

Фотографија од Старата железничка станица наградена на Европските денови на културното наследство

Четиринаесетгодишната Ива Ангеловска од Скопје е една од десетте млади автори наградени на повикот на Европските денови на културното наследство. Нејзината фотографија е селектирана помеѓу стотиците креации на млади луѓе од дванаесет европски земји. На фотографијата насловена „Трагедијата го запира времето. Хуманоста го придвижува“ е претставена Старата

Скопјанката Ива Ангеловска наградена на „Европска недела на креатори на културно наследство“

Скопјанката Ива Ангеловска наградена на „Европска недела на креатори на културно наследство“

Четиринаесетгодишната Ива Ангеловска од Скопје е една од десетте млади автори наградени на конкурсот на Европските денови на културното наследство, насловен „Европска недела на креатори на културно наследство“. Скопје, 6 декември 2019 (МИА) – Четиринаесетгодишната Ива Ангеловска од Скопје е една од десетте млади автори наградени на конкурсот на Европските