притисни ентер »

Доха МотоГП: Извршена операција врз Џек Милер и Икер Лекуона
Доха МотоГП: Извршена операција врз Џек Милер и Икер Лекуона

Доха МотоГП: Извршена операција врз Џек Милер и Икер Лекуона

МотоГП возачите Џек Милер и Икер Лекуона заминаа на операција поради проблемите кои им се појавија по завршувањето на трките во Катар. МотоГП возачите Џек Милер и Икер Лекуона заминаа на операција поради проблемите кои им се појавија по завршувањето на трките во Катар. Џек Милер и Икер Лекуона мораа да заминат на операција по завршувањето на двете