притисни ентер »

Која е најчестата причина за неверство?
Која е најчестата причина за неверство?

Која е најчестата причина за неверство?

Кои и да се причините, неверството во каква било форма не е во ред. Ако сметате дека партнерот со кој сте моментално во врска не е најдобриот избор за вас или не ви го пружа она што ви треба, „стиснете заби“ и раскинете, наместо да го повредувате и него и себе. Повеќето брачни терапевти и експерти за врски ги интересира која е најчестата причина за