притисни ентер »

Ти подарив ли крзнена бунда лани за роденден?
Ти подарив ли крзнена бунда лани за роденден?

Ти подарив ли крзнена бунда лани за роденден?

Трпе и Трпана се расправаат кој да го земи детето од училиште. Трпе: – Ти подарив ли крзнена бунда лани за роденден? – Да, ми подари. – А кожени зимски чизми за роденденот оваа година, ти подарив нели? – Да, и тоа ми подари. – Е па затоа жено ти оди да го земеш детето од школо. – А зошто ти не одиш? – Со шо бе жено, со чорапи и пена за бричење?