притисни ентер »

Одговор на кризата во автомобилската индустрија: Европската унија инвестира огромни средства во започнување со производство на чипови!
Одговор на кризата во автомобилската индустрија: Европската унија инвестира огромни средства во започнување со производство на чипови!

Одговор на кризата во автомобилската индустрија: Европската унија инвестира огромни средства во започнување со производство на чипови!

Донекаде неодговорно, земјите од Европската унија со текот на годините дозволија многу стратешки индустрии да се преселат на истокот. А тогаш се појавува недостиг на одредени производи и истите тие земји сфаќаат дека локалната индустрија ги поддржува локалните производители. Конкретно, корејските производители на чипови прво (сосема нормално) ги задоволуваат