притисни ентер »

Додик: Му благодарам на Макрон што соопшти дека БиХ е „темпирана бомба“
Додик: Му благодарам на Макрон што соопшти дека БиХ е „темпирана бомба“

Додик: Му благодарам на Макрон што соопшти дека БиХ е „темпирана бомба“

Српскиот член на Претседателството на Босна и Херцеговина, Милорад Додик изјави дека му е благодарен на францускиот претседател Емануел Макрон за неговата изјава дека БиХ е „темпирана бомба“ и претставува опасност за Европската Унија поради исламскиот тероризам. „Му благодарам на претседателот Макрон што на светската, но и на својата јавност му ја

Додик: Му благодарам на Макрон што соопшти дека БиХ е темпирана бомба

Додик: Му благодарам на Макрон што соопшти дека БиХ е темпирана бомба

Српскиот член на Претседателството на Босна и Херцеговина, Милорад Додик изјави дека му е благодарен на францускиот претседател Емануел Макрон за неговата изјава дека БиХ е „темпирана бомба“ и претставува опасност за Европската Унија поради исламскиот тероризам. – Му благодарам на претседателот Макрон што на светската, но и на својата јавност му ја

Додик: Му благодарам на Макрон што соопшти дека БиХ е темпирана бомба

Додик: Му благодарам на Макрон што соопшти дека БиХ е темпирана бомба

Српскиот член на Претседателството на Босна и Херцеговина, Милорад Додик изјави дека му е благодарен на францускиот претседател Емануел Макрон за неговата изјава дека БиХ е „темпирана бомба“ и претставува опасност за Европската Унија поради исламскиот тероризам. „Му благодарам на претседателот Макрон што на светската, но и на својата јавност му ја

Додик: Му благодарам на Макрон што соопшти дека БиХ е „темпирана бомба“

Додик: Му благодарам на Макрон што соопшти дека БиХ е „темпирана бомба“

Српскиот член на Претседателството на Босна и Херцеговина, Милорад Додик изјави дека му е благодарен на францускиот претседател Емануел Макрон за неговата изјава дека БиХ е „темпирана бомба“ и претставува опасност за Европската Унија поради исламскиот тероризам. „Му благодарам на претседателот Макрон што на светската, но и на својата јавност му ја

Изјавата на Макрон дека се „темпирана бомба“ ги налути властите во БиХ

Изјавата на Макрон дека се „темпирана бомба“ ги налути властите во БиХ

Изјавата на францускиот претседател Емануел Макрон дека не се проблем Македонија и Албанија, туку Босна која е „темпирана бомба“ затоа што се враќаат џихадистите од Сирија, ги налути властите во БиХ. Претседавачот со Претседателството на БиХ, Жељко Комшиќ, денеска изјави дека нема терористички напади во Босна и Херцеговина и го повика Емануел Макрон

Комшиќ го покани Макрон да ја посети БиХ

Комшиќ го покани Макрон да ја посети БиХ

Претседавачот со Претседателството на БиХ, Жељко Комшиќ, денеска изјави дека нематерористички напади во Босна и Херцеговина и го повика францускиот претседател Емануел Макрон да ја посети земјата и лично да види каква е состојбата кога станува збор за опасност од тероризам. Комшиќ го информираше францускиот амбасадор во БиХ Гијом Русон денесka за точните

Додик: Му благодарам на Макрон што соопшти дека БиХ е темпирана бомба

Додик: Му благодарам на Макрон што соопшти дека БиХ е темпирана бомба

Српскиот член на Претседателството на Босна и Херцеговина, Милорад Додик изјави дека му е благодарен на францускиот претседател Емануел Макрон за неговата изјава дека БиХ е „темпирана бомба“ и претставува опасност за Европската Унија поради исламскиот тероризам. „Му благодарам на претседателот Макрон што на светската, но и на својата јавност му ја

Додик: Да, Босна е темпирана бомба

Додик: Да, Босна е темпирана бомба

Макрон призна дека БиХ е „темпирана бомба“, која претставува опасност за ЕУ поради исламскиот тероризам, изјави српскиот член на претседателството на Босна и Херцеговина Милорад Додик. Макрон призна дека БиХ е „темпирана бомба“, која претставува опасност за ЕУ поради исламскиот тероризам, изјави српскиот член на претседателството на Босна и Херцеговина

Додик: Макрон призна дека БиХ е опасност за ЕУ

Додик: Макрон призна дека БиХ е опасност за ЕУ

Српскиот член на Претседателството на Босна и Херцеговина, Милорад Додик денеска изјави дека му е благодарен на францускиот претседател Емануел Макрон за неговата изјава дека БиХ е „темпирана бомба“ и претставува опасност за Европската Унија поради исламскиот тероризам. – Му благодарам на претседателот Макрон што на светската, но и на својата јавност

Босна е гневна на Макрон

Босна е гневна на Макрон

Функционери од Босна и Херцеговина изразија незадоволство поради комнетарот на францускиот претседател Емануел Макрон околу враќањето на џихадистите од Сирија и Ирак во земјата. Функционери од Босна и Херцеговина изразија незадоволство поради комнетарот на францускиот претседател Емануел Макрон околу враќањето на џихадистите од Сирија и Ирак во земјата