притисни ентер »

Холивудскиот Супермен пронајден мртов во контејнер
Холивудскиот Супермен пронајден мртов во контејнер

Холивудскиот Супермен пронајден мртов во контејнер

Актерот Кристофер Денис (52), познат по тоа што две децении на Холивудската патека на славните го играл суперхеројот Супермен, бил пронајден мртов во контејнер во Сан Фернандо. Кристофер одамна се повлекол од светот на глумата, а повеќе од дваесет години во костимот на Супермен ги забавувал туристите и минувачите на Патеката на славните. За него бил

Холивудскиот Супермен пронајден мртов во контејнер

Холивудскиот Супермен пронајден мртов во контејнер

Актерот Кристофер Денис (52), познат по тоа што две децении на Холивудската патека на славните го играл суперхеројот Супермен, бил пронајден мртов во контејнер во Сан Фернандо. Кристофер одамна се повлекол од светот на глумата, а повеќе од дваесет години во костимот на Супермен ги забавувал туристите и минувачите на Патеката на славните. За него бил

Холивудскиот Супермен пронајден мртов во контејнер

Холивудскиот Супермен пронајден мртов во контејнер

Актерот Кристофер Денис (52), познат по тоа што две децении на Холивудската патека на славните го играл суперхеројот Супермен, бил пронајден мртов во контејнер во Сан Фернандо. Кристофер одамна се повлекол од светот на глумата, а повеќе од дваесет години во костимот на Супермен ги забавувал туристите и минувачите на Патеката на славните. За него бил

Холивудскиот Супермен пронајден мртов во контејнер

Холивудскиот Супермен пронајден мртов во контејнер

Актерот Кристофер Денис (52), познат по тоа што две децении на Холивудската патека на славните го играл суперхеројот Супермен, бил пронајден мртов во контејнер во Сан Фернандо. Кристофер одамна се повлекол од светот на глумата, а повеќе од дваесет години во костимот на Супермен ги забавувал туристите и минувачите на Патеката на славните. За него бил

Холивудскиот Супермен пронајден мртов во контејнер

Холивудскиот Супермен пронајден мртов во контејнер

Актерот Кристофер Денис (52), познат по тоа што две децении на Холивудската патека на славните го играл суперхеројот Супермен, бил пронајден мртов во контејнер во Сан Фернандо. Кристофер одамна се повлекол од светот на глумата, а повеќе од дваесет години во костимот на Супермен ги забавувал туристите и минувачите на Патеката на славните. За него бил

Холивудскиот Супермен пронајден мртов во контејнер

Холивудскиот Супермен пронајден мртов во контејнер

Актерот Кристофер Денис, познат по прекарот Холивудски Супермен, е пронајден мртов во контејнер. 52-годишниот актер 30 години го глумеше Супермен на Булеварот Холивуд, каде што се сликаше со туристи. Тој се прослави поради големата сличност со актерот Кристофер Ривс кој го отелотвори легендарниот Супермен. Текстот ВИДЕО: Холивудскиот Супермен пронајден

„Холивудскиот Супермен“ најден мртов во контејнер

„Холивудскиот Супермен“ најден мртов во контејнер

Американскиот актер Кристофер Денис е пронајден мртов во контејнер во Сан Фернандо, место во близина на Лос Анџелес, пишува американскиот портал ТМЗ. Кристофер повеќе од дваесет години работел како уличен забавувач. 52-годишниот актер помина 30 години глумејќи го Супермен на булеварот „Холивуд“, каде што се фотографираше со туристи. Тој се прослави

„Холивудскиот Супермен“ најден мртов во контејнер

„Холивудскиот Супермен“ најден мртов во контејнер

Американскиот актер Кристофер Денис е пронајден мртов во контејнер во Сан Фернандо, место во близина на Лос Анџелес, пишува американскиот портал ТМЗ. Кристофер повеќе од дваесет години работел како уличен забавувач. 52-годишниот актер помина 30 години глумејќи го Супермен на булеварот „Холивуд“, каде што се фотографираше со туристи. Тој се прослави

Телото на „Холивудскиот Супермен“ најдено во контејнер ВИДЕО

Телото на „Холивудскиот Супермен“ најдено во контејнер ВИДЕО

Актерот последниве години минувал низ тежок период и живеел како бездомник. Американскиот актер Кристофер Денис е пронајден мртов во контејнер во Сан Фернандо, место во близина на Лос Анџелес, пишува американскиот портал ТМЗ. Кристофер повеќе од дваесет години работел како уличен забавувач. 52-годишниот актер помина 30 години глумејќи го Супермен на

Холивудскиот Супермен пронајден мртов во контејнер

Холивудскиот Супермен пронајден мртов во контејнер

Актерот Кристофер Денис (52) бил пронајден мртов во контејнер во Сан Фернандо. Поранешниот актер работел како уличен забавувач повеќе од дваесет години. Тој ги забавувал минувачите на познатата „Патека на славните“ во костум на Супермен. loading... Секој што живеел или дошол во Лос Анџелес, го сметал за жива холивудска легенда и една од трговските