притисни ентер »

Отсранети сувите дрвја на паркингот кај Нова Македонија
Отсранети сувите дрвја на паркингот кај Нова Македонија

Отсранети сувите дрвја на паркингот кај Нова Македонија

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје во соработка со ЈП „Паркови и зеленило“ излегоа на терен за да спроведат уште една акција за чистење на паркинзите низ градот Скопје. Нивната денешна локација беше затворениот паркинг Нова Македонија. Тие преку објава на нивната официјална фејсбук страница информираа за акцијата, а истовремено ги известија граѓаните дека

Се уредува нова парковска површина и пешачки патеки во Ченто

Се уредува нова парковска површина и пешачки патеки во Ченто

Се уредува нова парковска површина и пешачки патеки во Ченто Е.В. Пред 43 минути Фото: Град Скопје Екипите на јавните претпријатија на Градот Скопје изминатиов период работат на изградба на нова парковска површина во населбата Ченто, во општина Гази Баба, кај каналот на улицата Јужноморавски бригади. Како што информираат од Град Скопје, станува збор

ЈП „Градски паркинг“: Се кастрат суви гранки за поголема безбедност на паркираните возила

ЈП „Градски паркинг“: Се кастрат суви гранки за поголема безбедност на паркираните возила

ЈП „Градски паркинг“: Се кастрат суви гранки за поголема безбедност на паркираните возила Е.В. Пред 38 минути Фото: ЈП „Градски паркинг“ ЈП „Градски паркинг“ во соработка со екипи на ЈП „Паркови и зеленило“ деновиве на терен ја продолжија акцијата за чистење и уредување на паркинзите во градот. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber -ЈП „Градски

Град Скопје: Се уредува нова парковска површина и пешачки патеки во Ченто

Град Скопје: Се уредува нова парковска површина и пешачки патеки во Ченто

Станува збор за нов парк што се простира на површина од 5.000 квадратни метри. Екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ претходно целосно го расчистија просторот, поставија нов систем за полевање, а во наредниот период ќе се формира и тревна површина. Новиот парк ќе биде збогатен и со два нови видиковци изработени од дрво. Екипите на ЈП „Улици и патишта“

Се уредува нова парковска површина и пешачки патеки во Ченто

Се уредува нова парковска површина и пешачки патеки во Ченто

ФОТО: Се уредува нова парковска површина и пешачки патеки во Ченто Екипите на јавните претпријатија на Градот Скопје изминатиов период работат на изградба на нова парковска површина во населбата Ченто, во општина Гази Баба, кај каналот на улицата Јужноморавски бригади. Станува збор за нов парк што се простира на површина од 5.000 квадратни метри. Екипите

Продолжува изградбата на новиот парк на 5.000 квадратни метри во Ченто

Продолжува изградбата на новиот парк на 5.000 квадратни метри во Ченто

Продолжува изградбата на новиот парк на 5000 метри квадратни во Ченто. Овој парк се гради со меѓуопштинска соработка помеѓу општина Гази Баба, Град Скопје и ЈП Паркови и Зеленило и се наоѓа во непосредна близина на ООУ “Крсте Мисирков” во Ченто. Екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ претходно целосно го расчистија просторот, поставија нов систем за полевање,

Нова парковска површина и пешачки патеки во Ченто

Нова парковска површина и пешачки патеки во Ченто

Екипите на јавните претпријатија на Градот Скопје изминатиов период работат на изградба на нова парковска површина во населбата Ченто, во општина Гази Баба, кај каналот на улицата Јужноморавски бригади. Станува збор за нов парк што се простира на површина од 5.000 квадратни метри. Екипите на ЈП „Паркови и зеленило” претходно целосно го расчистија просторот,

Исчистен паркингот Нова Македонија

Исчистен паркингот Нова Македонија

ЈП „Градски паркинг“ - Скопје во соработка со ЈП „Паркови и зеленило“ излегоа на терен за да спроведат уште една акција за чистење на паркинзите низ градот Скопје. Нивната денешна локација беше затворениот паркинг Нова Македонија. Тие преку објава на нивната официјална фејсбук страница информираа за акцијата, а истовремено ги известија граѓаните дека

Се уредува нова парковска површина и пешачки патеки во Ченто

Се уредува нова парковска површина и пешачки патеки во Ченто

Екипите на јавните претпријатија на Градот Скопје изминатиов период работат на изградба на нова парковска површина во населбата Ченто, во општина Гази Баба, кај каналот на улицата Јужноморавски бригади. Станува збор за нов парк што се простира на површина од 5.000 квадратни метри. Екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ претходно целосно го расчистија просторот,

Изчистен паркингот Нова Македонија

Изчистен паркингот Нова Македонија

ЈП „Градски паркинг“ - Скопје во соработка со ЈП „Паркови и зеленило“ излегоа на терен за да спроведат уште една акција за чистење на паркинзите низ градот Скопје. Нивната денешна локација беше затворениот паркинг Нова Македонија. Тие преку објава на нивната официјална фејсбук страница информираа за акцијата, а истовремено ги известија граѓаните дека