притисни ентер »

Кривична за полицаец: Земал поткуп 2000 денари да не пише казна на автопатот Скопје – Миладиновци
Кривична за полицаец: Земал поткуп 2000 денари да не пише казна на автопатот Скопје – Миладиновци

Кривична за полицаец: Земал поткуп 2000 денари да не пише казна на автопатот Скопје – Миладиновци

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи поднесе кривична пријава против полицискиот службеник С.С. од Скопје, вработен во полициска станица при СВР Скопје, поради основано сомение дека сторил кривично дело „примање поткуп“. Како што информира денеска Министерството за внатрешни

Кривична за полицаец кој земал поткуп

Кривична за полицаец кој земал поткуп

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи поднесе кривична пријава против С.С. од Скопје, полициски службеник во полициска станица при СВР Скопје, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „примање поткуп“. На 26.07.2022, при вршење службени дејствија на

Кривична пријава за полицаец – зел 2 000 денари за да не изготви записник за сообраќаен прекршок

Кривична пријава за полицаец – зел 2 000 денари за да не изготви записник за сообраќаен прекршок

Од Одделот за внатрешна контрола поднесена е иницијатива за поведување постапка за утврдување дисциплинска одговорност и предлог за отстранување од работното место до завршување на дисциплинската постапка Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи поднесе кривична пријава

Полицаец зел 2.000 денари поткуп за да не напише казна

Полицаец зел 2.000 денари поткуп за да не напише казна

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи поднесе кривична пријава против С.С. од Скопје, полициски службеник во полициска станица при СВР Скопје, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „примање поткуп“. На 26.07.2022, при вршење службени дејствија на

Полицаец зел 2.000 денари поткуп за да не напише казна

Полицаец зел 2.000 денари поткуп за да не напише казна

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи поднесе кривична пријава против С.С. од Скопје, полициски службеник во полициска станица при СВР Скопје, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „примање поткуп“. На 26.07.2022, при вршење службени дејствија на

Кривична за полицаец за примање поткуп: МЕСТО ДА ПИШЕ КАЗНА, зел пари

Кривична за полицаец за примање поткуп: МЕСТО ДА ПИШЕ КАЗНА, зел пари

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи поднесе кривична пријава против С.С. од Скопје, полициски службеник во полициска станица при СВР Скопје, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „примање поткуп“. Имено, на 26.7.2022, при вршење службени дејствија

Кривична за полицаец за примање поткуп: МЕСТО ДА ПИШЕ КАЗНА, зел пари

Кривична за полицаец за примање поткуп: МЕСТО ДА ПИШЕ КАЗНА, зел пари

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи поднесе кривична пријава против С.С. од Скопје, полициски службеник во полициска станица при СВР Скопје, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „примање поткуп“. Имено, на 26.7.2022, при вршење службени дејствија

Кривична пријава за полициски службеник од Скопје за примање поткуп

Кривична пријава за полициски службеник од Скопје за примање поткуп

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи поднесе кривична пријава против полицискиот службеник С.С. од Скопје, вработен во полициска станица при СВР Скопје, поради основано сомение дека сторил кривично дело „примање поткуп“. Како што информира денеска Министерството за внатрешни

Кривична пријава за полициски службеник од Скопје за примање поткуп

Кривична пријава за полициски службеник од Скопје за примање поткуп

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи поднесе кривична пријава против полицискиот службеник С.С. од Скопје, вработен во полициска станица при СВР Скопје, поради основано сомение дека сторил кривично дело „примање поткуп“. Како што информира денеска Министерството за внатрешни

Кривична за полицаец кој примил поткуп од 2.000 денари

Кривична за полицаец кој примил поткуп од 2.000 денари

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи поднесе кривична пријава против С.С. од Скопје, полициски службеник во полициска станица при СВР Скопје, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „примање поткуп“. На 26.07.2022, при вршење службени дејствија на