притисни ентер »

iOS со рекордно долготрајна поддршка за постари iPhone-и
iOS со рекордно долготрајна поддршка за постари iPhone-и

iOS со рекордно долготрајна поддршка за постари iPhone-и

Apple овозможува подолго време софтверска надградба и за постарите iPhone модели, затоа сите велат „ iPhone , си е iPhone“. Телефоните досега имаа одличен дизајн, најдорби камери и и најдобри реклами. Отсега па натаму не сме сигурни дали компанијата ќе го поврати тронот што го стекна благодарение на Стив Џобс. Но, тоа е друга проблематика. Можете на

Колку долго Apple го држи iPhone со апдејт

Колку долго Apple го држи iPhone со апдејт

iPhone ги има најверните фанови од сите други производители на смартфони... Се разбира, од тоа нема профит, затоа што продажбата на смартфони се намалува. Но, Apple сепак овозможува поддршка за софтверот. За да видите за кои модели се уште има поддршка, може да погледнете на сликата одозгора.

Погледнете колку долго Apple ги поддржува своите постари iPhone модели

Погледнете колку долго Apple ги поддржува своите постари iPhone модели

Компанијата за ова навистина заслужува медал. Постојат неколку причини зошто iPhone е толку популарен – одличен дизајн, врвна камера и добар маркетинг. А тука е и една работа која посебно го одделува овој телефон особено од Android конкуренцијата – редовно ажурирање на софтверот. Кога Apple лансира iPhone, секој што го купува знае дека ќе добие најмалку

Главните играчи на Apple. Креаторите на првиот iPhone во 2007 година… Што ли стана со нив?

Главните играчи на Apple. Креаторите на првиот iPhone во 2007 година… Што ли стана со нив?

Кога Apple го објави првиот iPhone во 2007 година, тоа беше уште еден тресок по iMac и iPod што ја потресе цела индустрија. IPhone е сè уште едно од најдобрите кучиња меѓу мобилните телефони. Но, што се случи со тимот кој беше одговорен за револуцијата во 2007 година? Стив Џобс : Всушност, Стив Џобс не е име туку легенда. Заедно со еден пријател, тој