притисни ентер »

14 сурови вистини што ни откриваат зошто не треба да веруваме во љубов на прв поглед
14 сурови вистини што ни откриваат зошто не треба да веруваме во љубов на прв поглед

14 сурови вистини што ни откриваат зошто не треба да веруваме во љубов на прв поглед

Ромео и Јулија се вљубија веднаш штом првпат се видоа. Дури и безвременскиот романтичен филм „Титаник“ ја покажува магијата на љубовта на прв поглед. Но, вистината е дека љубовта на прв поглед не е нешто посебно. Науката го објаснува тоа и ако верувате во љубов на прв поглед тоа може да има негативно влијание. Зошто не треба на верувате во љубов на

14 сурови вистини што ни откриваат зошто не треба да веруваме во љубов на прв поглед

14 сурови вистини што ни откриваат зошто не треба да веруваме во љубов на прв поглед

Ромео и Јулија се вљубија веднаш штом првпат се видоа. Дури и безвременскиот романтичен филм „Титаник“ ја покажува магијата на љубовта на прв поглед. Но, вистината е дека љубовта на прв поглед не е нешто посебно. Науката го објаснува тоа и ако верувате во љубов на прв поглед тоа може да има негативно влијание. Зошто не треба на верувате во љубов на

5 чувства Кои често ги мешаме со Љубовта

5 чувства Кои често ги мешаме со Љубовта

Љубовта е силна емоција. Сепак, има чувства што би можеле да нè измамат дека чувствуваме љубов. Кои се тие? Стабилност Ако имате чувство дека вашиот живот е материјално нестабилен , природно е да побарате стабилност на друго место. Ако почнете да се среќавате со некоја личност на која животот и оди како на „подмачкано“, веројатноста дека ќе развиете

Неколку причини поради кои партнерот ви го проверува мобилниот

Неколку причини поради кои партнерот ви го проверува мобилниот

Најновото истражување покажува дека 34 проценти од жените и 62 проценти од мажите од време на време го проверуваат телефонот на нивниот партнер. Причина за ова шпионирање не е само љубомората, туку постојат и психолошки мотиви кои можат да го поттикнат вашиот партнер да го проверува телефонот. Ова се дел од нив: 1. Вашиот партнер има ниска самодоверба

Неколку причини поради кои партнерот ви го проверува мобилниот

Неколку причини поради кои партнерот ви го проверува мобилниот

Неколку причини поради кои партнерот ви го проверува мобилниот Најновото истражување покажува дека 34 проценти од жените и 62 проценти од мажите од време на време го проверуваат телефонот на нивниот партнер. Причина за ова шпионирање не е само љубомората, туку постојат и психолошки мотиви кои можат да го поттикнат вашиот партнер да го проверува телефонот