притисни ентер »

Дајте му втора шанса, ако првиот секс не е добар
Дајте му втора шанса, ако првиот секс не е добар

Дајте му втора шанса, ако првиот секс не е добар

Дајте му втора шанса, ако првиот секс не е добар Жени, дознајте зошто мажите понекогаш потфрлуваат и затоа не осудувајте ги веднаш. Сепак, за сексот не постои онаа добро познатата- нема втора шанса за прв впечаток. Машкиот лош мозок Мажите сакаат да остават силен прв впечаток, посебно кога сексот е во прашање. Но, во сексот важна улога игра психологијата,

Дајте му втора шанса, ако првиот секс не е добар

Дајте му втора шанса, ако првиот секс не е добар

Жени, дознајте зошто мажите понекогаш потфрлуваат и затоа не осудувајте ги веднаш. Сепак, за сексот не постои онаа добро познатата- нема втора шанса за прв впечаток. Машкиот лош мозок Мажите сакаат да остават силен прв впечаток, посебно кога сексот е во прашање. Но, во сексот важна улога игра психологијата, па често умеат сами себе да се избезумат