притисни ентер »

Укината забраната за автобуси и камиони на патниот правец Тетово-Попова Шапка
Укината забраната за автобуси и камиони на патниот правец Тетово-Попова Шапка

Укината забраната за автобуси и камиони на патниот правец Тетово-Попова Шапка

Од Авто мото-сојузот на Македонија информираат дека во 13 часот и 30 минути е укината забраната за движење на автобуси и тешки товарни возила на патниот правец Тетово – Попова Шапка. Сообраќајот на државните патишта и натаму се одвива по влажни коловози, со остатоци од кашест снег на коловозот, по интервенција на дежурните екипи на ЈП „Македонија пат“,

Укината забраната за автобуси и камиони на патниот правец Тетово-Попова Шапка

Укината забраната за автобуси и камиони на патниот правец Тетово-Попова Шапка

Од Авто мото-сојузот на Македонија информираат дека во 13 часот и 30 минути е укината забраната за движење на автобуси и тешки товарни возила на патниот правец Тетово – Попова Шапка. Сообраќајот на државните патишта и натаму се одвива по влажни коловози, со остатоци од кашест снег на коловозот, по интервенција на дежурните екипи на ЈП „Македонија пат“,

Укината забраната за автобуси и камиони на патниот правец Тетово-Попова Шапка

Укината забраната за автобуси и камиони на патниот правец Тетово-Попова Шапка

Од Авто мото-сојузот на Македонија информираат дека во 13 часот и 30 минути е укината забраната за движење на автобуси и тешки товарни возила на патниот правец Тетово – Попова Шапка. Сообраќајот на државните патишта и натаму се одвива по влажни коловози, со остатоци од кашест снег на коловозот, по интервенција на дежурните екипи на ЈП „Македонија пат“,

Укината забраната за автобуси и камиони на патниот правец Тетово-Попова Шапка

Укината забраната за автобуси и камиони на патниот правец Тетово-Попова Шапка

Од Авто мото-сојузот на Македонија информираат дека во 13 часот и 30 минути е укината забраната за движење на автобуси и тешки товарни возила на патниот правец Тетово – Попова Шапка. Сообраќајот на државните патишта и натаму се одвива по влажни коловози, со остатоци од кашест снег на коловозот, по интервенција на дежурните екипи на ЈП „Македонија пат“,

Укината забраната за автобуси и камиони на патниот правец Тетово-Попова Шапка

Укината забраната за автобуси и камиони на патниот правец Тетово-Попова Шапка

Од Авто мото-сојузот на Македонија информираат дека во 13 часот и 30 минути е укината забраната за движење на автобуси и тешки товарни возила на патниот правец Тетово – Попова Шапка. Сообраќајот на државните патишта и натаму се одвива по влажни коловози, со остатоци од кашест снег на коловозот, по интервенција на дежурните екипи на ЈП „Македонија пат“,

КОЛОНИ КАЈ ДЕВЕ БАИР: Ако патувате читајте за состојбата по патиштата

КОЛОНИ КАЈ ДЕВЕ БАИР: Ако патувате читајте за состојбата по патиштата

Гужви на граничниот премин Деве Баир. Колони автомобили од граѓани кои патуваат кон соседна Бугарија на зимување. Ако и вашите обврски и планови наложуваат да патувате ние ве информираме за актуелната состојба на патиштата. Од АМСМ соопштуваат дека ширум државата претежно се вози по влажни коловози со остатоци од кашест снег. Препорачуваме по вакви