притисни ентер »

Хајди Клум со непристојното однесување ги згрозила колегите: „Тоа беше како стриптиз“, рекол Бандерас! ФОТО
Хајди Клум со непристојното однесување ги згрозила колегите: „Тоа беше како стриптиз“, рекол Бандерас! ФОТО

Хајди Клум со непристојното однесување ги згрозила колегите: „Тоа беше како стриптиз“, рекол Бандерас! ФОТО

Профимедиа/Монтажа На доделувањето Златни глобуси одржан во Лос Анџелес, се појавила и Хајди Клум во придружба на својот 17 години помал свршеник Том Каулиц. Меѓутоа, двојката претерала со своето промискуитетно однесување, поради што колегите, меѓу кои и Антонио Бандерас, ги одбегнувале. Според медиумите, Антонио Бандерас и неговата партнерка Џанел

Антонио Бандерас бега од Хајди Kлум поради преслободно однесување

Антонио Бандерас бега од Хајди Kлум поради преслободно однесување

Интересни гласини дојдоа по наградите “Златен глобус”, кои се однесуваат на Антонио Бандерас и Хајди Клум. Според магазинот WHO, моделот не престанувал да се стиска со младиот дечко Том Каулиц што го ужаснало шпанскиот актер и тој бегал од двојката цела вечер на настанот. Според медиумите, Антонио и неговата партнерка Џанел се криеле во зелената

Непримерното однесување на Хајди Клум: На колегите им било непријатно во нејзино друштво!

Непримерното однесување на Хајди Клум: На колегите им било непријатно во нејзино друштво!

На доделувањето Златни глобуси одржан во Лос Анџелес, се појавила и Хајди Клум во придружба на својот 17 години помал свршеник Том Каулиц. Меѓутоа, парот претерал со своето промискуитетно однесување, поради што колегите, меѓу кои и Антонио Бандерас, ги одбегнувале. Супермоделот Хајди Клум последниве месеци и тоа како дава до знаење дека е повљубена

Антонио Бандерас избегал од Хајди Клум поради нејзиното преслободно однесување

Антонио Бандерас избегал од Хајди Клум поради нејзиното преслободно однесување

Интересни гласини дојдоа по наградите “Златен глобус”, кои се однесуваат на Антонио Бандерас и Хајди Клум. Според магазинот WHO, моделот не престанувал да се стиска со младиот дечко Том Каулиц што го ужаснало шпанскиот актер и тој бегал од двојката цела вечер на настанот. Според медиумите, Антонио и неговата партнерка Џанел се криеле во зелената соба

Антонио Бандерас на „Глобусите“ ја избегнуваше Хајди Клум – поради пипкањето

Антонио Бандерас на „Глобусите“ ја избегнуваше Хајди Клум – поради пипкањето

Актерот Антонио Бандерас на доделувањето на „Златниот глобус“ и на забавата што беше организирана потоа, ги избегнуваше моделот Хајди Клум и нејзиниот свршеник, младиот Том Каулиц. Бандерас, според списанието „Ху“, го нервираше што Клум постојано го пипкаше и бакнуваше Том. „Како пип-шоу”, наводно, Бандерас рекол во еден момент. Освен 58-годишниот

Антонио Бандерас на „Глобусите“ ја избегнуваше Хајди Клум – поради пипкањето

Антонио Бандерас на „Глобусите“ ја избегнуваше Хајди Клум – поради пипкањето

Актерот Антонио Бандерас на доделувањето на „Златниот глобус“ и на забавата што беше организирана потоа, ги избегнуваше моделот Хајди Клум и нејзиниот свршеник, младиот Том Каулиц. Бандерас, според списанието „Ху“, го нервираше што Клум постојано го пипкаше и бакнуваше Том. „Како пип-шоу”, наводно, Бандерас рекол во еден момент. Освен 58-годишниот

Антонио Бандерас на „Глобусите“ ја избегнуваше Хајди Клум – поради пипкањето

Антонио Бандерас на „Глобусите“ ја избегнуваше Хајди Клум – поради пипкањето

Актерот Антонио Бандерас на доделувањето на „Златниот глобус“ и на забавата што беше организирана потоа, ги избегнуваше моделот Хајди Клум и нејзиниот свршеник, младиот Том Каулиц. Бандерас, според списанието „Ху“, го нервираше што Клум постојано го пипкаше и бакнуваше Том. „Како пип-шоу”, наводно, Бандерас рекол во еден момент. Освен 58-годишниот

Антонио Бандерас на „Глобусите“ ја избегнуваше Хајди Клум – поради пипкањето

Антонио Бандерас на „Глобусите“ ја избегнуваше Хајди Клум – поради пипкањето

Актерот Антонио Бандерас на доделувањето на „Златниот глобус“ и на забавата што беше организирана потоа ги избегнуваше моделот Хајди Клум и нејзиниот свршеник, младиот Том Каулиц. Бандерас, според списанието „Ху“, го нервирало што Клум постојано го пипкала и бакнувала Том. „Како пип-шоу”, наводно, Бандерас рекол во еден момент. Освен 58-годишниот актер,

Антонио Бандерас на „Глобусите“ ја избегнуваше Хајди Клум – поради пипкањето

Антонио Бандерас на „Глобусите“ ја избегнуваше Хајди Клум – поради пипкањето

Актерот Антонио Бандерас на доделувањето на „Златниот глобус“ и на забавата што беше организирана потоа, ги избегнуваше моделот Хајди Клум и нејзиниот свршеник, младиот Том Каулиц. Бандерас, според списанието „Ху“, го нервираше што Клум постојано го пипкаше и бакнуваше Том. „Како пип-шоу”, наводно, Бандерас рекол во еден момент. Освен 58-годишниот