притисни ентер »

Скриена камера со лифт
Скриена камера со лифт

Скриена камера со лифт

Замислете да ја спремате цела екипа за да направите скриена камера со лифт што всушност не постои... Луѓево навистина се збунија кога требаше да го префрлат пакетот. Гледаат дека се е слично и само ги шетаат од овој на оној спрат за пакетот. Погледнете колку е само спремна екипата: