притисни ентер »

Забраната за движење ја прекршиле 53 лица, 384 санкционирани за неносење маска
Забраната за движење ја прекршиле 53 лица, 384 санкционирани за неносење маска

Забраната за движење ја прекршиле 53 лица, 384 санкционирани за неносење маска

Фото: Б. Грданоски Во периодот од 21 часот вчера до 5 часот утринава 53 лица не ја почитувале забраната за движење, информира Министерството за внатрешни работи. Во текот на изминатото деноноќие, пак, регистрирани се 384 прекршоци за неносење заштитна маска на лице  на територијата на државата. МВР апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите

53 лица ја прекршиле забраната за движење

53 лица ја прекршиле забраната за движење

53 лица ја прекршиле забраната за движење во периодот од 21.00 часот на 03.05.2021 до 05.00 часот на 04.05.2021 информираат од министерството за внатрешни работи. Од таму додаваат дека во текот на изминатото деноноќие на територијата на цела држава, за мерката за носење лична заштита на лице, биле регистрирани 384 прекршоци. Министерството за внатрешни

53 прекршувања на забраната за движење, 384 санкции за неносење маска

53 прекршувања на забраната за движење, 384 санкции за неносење маска

Од 21.00 часот вчера вечер до 05.00 часот утрово констатирано е дека 53 лица не ја почитувале забраната за движење, информира МВР. Во текот на изминатото деноноќие пак, на територијата на Република Северна Македонија, за мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 384 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да

Забраната за движење ја прекршиле 53 лица, 384 санкционирани за неносење маска

Забраната за движење ја прекршиле 53 лица, 384 санкционирани за неносење маска

Во текот на изминатото деноноќие, пак, регистрирани се 384 прекршоци за неносење заштитна маска на лице  на територијата на државата. МВР апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата, за како што велат, сите заеднички да придонесеме за спречување на ширењето на Ковид-19.

53 прекршувања на забраната за движење, 384 казни за неносење маска

53 прекршувања на забраната за движење, 384 казни за неносење маска

Скопје, 4. мај 2021 (ОХРИДПРЕС) – Од 21:00 часот на 3-ти мај 2021 до 05:00 часот на 4-ти мај 2021 година, констатирано е дека 53 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие пак (3-ти мај/4-ти мај 2021 година) на територијата на Република Македонија, за мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 384 прекршоци

53 прекршувања на забраната за движење, 384 санкции за неносење маска

53 прекршувања на забраната за движење, 384 санкции за неносење маска

Од 21.00 часот (03.05.2021) до 05.00 часот (04.05.2021) констатирано е дека 53 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие (03/04.05.2021) пак, на територијата на Република Северна Македонија, за мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 384 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните

53 лица го прекршиле полицискиот час

53 лица го прекршиле полицискиот час

53 прекршувања на забраната за движење, 384 санкции за неносење маска Од МВР инфорираат дека од 21.00 часот (03.05.2021) до 05.00 часот (04.05.2021) констатирано е дека 53 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие (03/04.05.2021) пак, на територијата на Република Северна Македонија, за мерката за носење лична заштита

Забраната за движење ја прекршиле 53 лица, 384 санкционирани за неносење маска

Забраната за движење ја прекршиле 53 лица, 384 санкционирани за неносење маска

Во периодот од 21:00 часот вчера до 5:00 часот утринава 53 лица не ја почитувале забраната за движење, информира Министерството за внатрешни работи. Во текот на изминатото деноноќие, пак, регистрирани се 384 прекршоци за неносење заштитна маска на лице на територијата на државата. МВР апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени

53 прекршувања на забраната за движење, 384 санкции за неносење маска

53 прекршувања на забраната за движење, 384 санкции за неносење маска

Од 21.00 часот (03.05.2021) до 05.00 часот (04.05.2021) констатирано е дека 53 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие (03/04.05.2021) пак, на територијата на Република Северна Македонија, за мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 384 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните