притисни ентер »

Австралијката МекКардел по рекорден 44. пат го преплива Ла Манш
Австралијката МекКардел по рекорден 44. пат го преплива Ла Манш

Австралијката МекКардел по рекорден 44. пат го преплива Ла Манш

Австралиската маратонска пливачка Клои МекКардел по 44. пат го преплива Ла Манш и постави нов светски рекорд за кој и беа потребни 12 години, повеќе од 450 часови минати во студени води и најмалку 1.5 милиони завеслаи. Досегашната рекордерка беше Британката Алисон Стритер, а рекордот за пливачи од 34 препливувања на каналот, кој ја дели Англија од

Австралијката МекКардел по рекорден 44. пат го преплива Ла Манш

Австралијката МекКардел по рекорден 44. пат го преплива Ла Манш

Австралиската маратонска пливачка Клои МекКардел по 44. пат го преплива Ла Манш и постави нов светски рекорд за кој и беа потребни 12 години , повеќе од 450 часови минати во студени води и најмалку 1.5 милиони завеслаи. Досегашната рекордерка беше Британката Алисон Стритер, а рекордот за пливачи од 34 препливувања на каналот, кој ја дели Англија од

Австралијката МекКардел по рекорден 44. пат го преплива Ла Манш

Австралијката МекКардел по рекорден 44. пат го преплива Ла Манш

Австралиската маратонска пливачка Клои МекКардел по 44. пат го преплива Ла Манш и постави нов светски рекорд за кој и беа потребни 12 години, повеќе од 450 часови минати во студени води и најмалку 1.5 милиони завеслаи. Досегашната рекордерка беше Британката Алисон Стритер, а рекордот за пливачи од 34 препливувања на каналот, кој ја дели Англија од

Австралијката МекКардел по рекорден 44. пат го преплива Ла Манш

Австралијката МекКардел по рекорден 44. пат го преплива Ла Манш

Австралиската маратонска пливачка Клои МекКардел по 44. пат го преплива Ла Манш и постави нов светски рекорд за кој и беа потребни 12 години , повеќе од 450 часови минати во студени води и најмалку 1.5 милиони завеслаи. Досегашната рекордерка беше Британката Алисон Стритер, а рекордот за пливачи од 34 препливувања на каналот, кој ја дели Англија од

Австралијката МекКардел по рекорден 44. пат го преплива Ла Манш

Австралијката МекКардел по рекорден 44. пат го преплива Ла Манш

Австралиската маратонска пливачка Клои МекКардел по 44. пат го преплива Ла Манш и постави нов светски рекорд за кој и беа потребни 12 години, повеќе од 450 часови минати во студени води и најмалку 1.5 милиони завеслаи. Досегашната рекордерка беше Британката Алисон Стритер, а рекордот за пливачи од 34 препливувања на каналот, кој ја дели Англија од

Австралијката МекКардел по рекорден 44. пат го преплива Ла Манш

Австралијката МекКардел по рекорден 44. пат го преплива Ла Манш

Австралиската маратонска пливачка Клои МекКардел по 44. пат го преплива Ла Манш и постави нов светски рекорд за кој и беа потребни 12 години, повеќе од 450 часови минати во студени води и најмалку 1.5 милиони завеслаи. Досегашната рекордерка беше Британката Алисон Стритер, а рекордот за пливачи од 34 препливувања на каналот, кој ја дели Англија од