притисни ентер »

15 нови позитивни на Ковид-19, нема починати во последните 24 часа
15 нови позитивни на Ковид-19, нема починати во последните 24 часа

15 нови позитивни на Ковид-19, нема починати во последните 24 часа

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2.550 тестирања, а регистрирани се 15 нови случаи на Ковид-19, од кои 10 се во Скопје, по два во Куманово и Дебар и еден во Тетово. Исто така, регистрирани сe 6 оздравени пациенти, петмина од Скопје и еден од Тетово. Во изминатите 24 часа не се регистрирани починати лица

Регистрирани 15 нови случаи на Ковид-19

Регистрирани 15 нови случаи на Ковид-19

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2.550 тестирања, а регистрирани се 15 нови случаи на Ковид-19, од кои 10 се во Скопје, по два во Куманово и Дебар и еден во Тетово. Исто така, регистрирани сe 6 оздравени пациенти, петмина од Скопје и еден од Тетово. Во изминатите 24 часа не се регистрирани починати лица

15 новозаразени со коронавирусот и шестмина оздравени, нема починати пациенти

15 новозаразени со коронавирусот и шестмина оздравени, нема починати пациенти

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.550 тестирања, а регистрирани се 15 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 10, Куманово и Дебар – по 2, Тетово – 1. Регистрирани сe 6 оздравени пациенти од: Скопје – 5 и Тетово – 1. Не се регистрирани починати лица. Направени

Регистрирани 15 нови случаи на Ковид-19

Регистрирани 15 нови случаи на Ковид-19

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2.550 тестирања, а регистрирани се 15 нови случаи на Ковид-19, од кои 10 се во Скопје, по два во Куманово и Дебар и еден во Тетово. Исто така, регистрирани сe 6 оздравени пациенти, петмина од Скопје и еден од Тетово. Во изминатите 24 часа не се регистрирани починати лица

Регистрирани 15 нови случаи на Ковид-19

Регистрирани 15 нови случаи на Ковид-19

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2.550 тестирања, а регистрирани се 15 нови случаи на Ковид-19, од кои 10 се во Скопје, по два во Куманово и Дебар и еден во Тетово. Исто така, регистрирани сe 6 оздравени пациенти, петмина од Скопје и еден од Тетово. Во изминатите 24 часа не се регистрирани починати лица

15 новозаразени со коронавирусот и шестмина оздравени, нема починати пациенти

15 новозаразени со коронавирусот и шестмина оздравени, нема починати пациенти

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.550 тестирања, а регистрирани се 15 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 10, Куманово и Дебар – по 2, Тетово – 1. Регистрирани сe 6 оздравени пациенти од: Скопје – 5 и Тетово – 1. Не се регистрирани починати лица. Направени

Петнаесет нови случаи на ковид-19, нема починати

Петнаесет нови случаи на ковид-19, нема починати

Во изминатото деноноќие во Македонија се регистрирани 15 нови случаи на коронавирус, а шестмина луѓе оздравеле. Нема починати од вирусот, информира Министерството за здравство. Направени биле 2.550 тестирања. Илузорно е да се очекува 80 отсто од населението да се вакцинира Од новите случаи, 10 се во Скопје, по два во Куманово и во Дебар и еден во Тетово

НЕМА ПОЧИНАТИ, има 15 нови случаи на Ковид-19

НЕМА ПОЧИНАТИ, има 15 нови случаи на Ковид-19

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2.550 тестирања, а регистрирани се 15 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 10, Куманово и Дебар – по 2, Тетово –  1. Регистрирани сe 6 оздравени пациенти од:  Скопје – 5 и Тетово – 1. Не се регистрирани починати лица. Направени се 2.550 тестови преку: ИЈЗ-120, ЦЈЗ Скопје-34,

15 новозаразени на ковид-19

15 новозаразени на ковид-19

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2.550 тестирања, а регистрирани се 15 нови случаи на ковид-19: Скопје – 10, Куманово и Дебар – по 2, Тетово – 1. Регистрирани сe 6 оздравени пациенти (Скопје – 5 и Тетово – 1), а нема починати лица. Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени