притисни ентер »

Попов: По повод 1 април, светскиот ден на лагата му доделуваме на Зоран Заев пехар за најголем лажго на денешницата
Попов: По повод 1 април, светскиот ден на лагата му доделуваме на Зоран Заев пехар за најголем лажго на денешницата

Попов: По повод 1 април, светскиот ден на лагата му доделуваме на Зоран Заев пехар за најголем лажго на денешницата

Се наоѓаме пред седиштето на СДСМ – Палатата на лагата. Овде сме да му го честитаме 1 април, светскиот ден на лагата, на најголемиот лажго на денешницата – Зоран Заев. Тој е политичарот кој се колнеше во дедовината, кој велеше дека додека дише нема да го смени уставното име на државата, молеше да не му се чепка жицата кога станува збор за Македонија,

Попов: Му го честитаме светскиот ден на лагата на најголемиот лажго на денешницата- многу вети, ништо не исполни

Попов: Му го честитаме светскиот ден на лагата на најголемиот лажго на денешницата- многу вети, ништо не исполни

Се наоѓаме пред седиштето на СДСМ – Палатата на лагата. Овде сме да му го честитаме 1 април, светскиот ден на лагата, на најголемиот лажго на денешницата – Зоран Заев. Тој е политичарот кој се колнеше во дедовината, кој велеше дека додека дише нема да го смени уставното име на државата, молеше да не му се чепка жицата кога станува збор за Македонија,

Попов: По повод 1 април, светскиот ден на лагата му доделуваме на Зоран Заев пехар за најголем лажго на денешницата

Попов: По повод 1 април, светскиот ден на лагата му доделуваме на Зоран Заев пехар за најголем лажго на денешницата

Попов: По повод 1 април, светскиот ден на лагата му доделуваме на Зоран Заев пехар за најголем лажго на денешницата Се наоѓаме пред седиштето на СДСМ – Палатата на лагата. Овде сме да му го честитаме 1 април, светскиот ден на лагата, на најголемиот лажго на денешницата – Зоран Заев. Тој е политичарот кој се колнеше во дедовината, кој велеше дека додека

Попов: По повод 1 април му доделуваме на Зоран Заев пехар за најголем лажго на денешницата

Попов: По повод 1 април му доделуваме на Зоран Заев пехар за најголем лажго на денешницата

Се наоѓаме пред седиштето на СДСМ - Палатата на лагата. Овде сме да му го честитаме 1 април, светскиот ден на лагата, на најголемиот лажго на денешницата - Зоран Заев. Тој е политичарот кој се колнеше во дедовината, кој велеше дека додека дише нема да го смени уставното име на државата, молеше да не му се чепка жицата кога станува збор за Македонија,

Единствена Македонија: Зоран Заев како најголем измамник заслужено да ја добие наградата 1 април – Денот на лагата

Единствена Македонија: Зоран Заев како најголем измамник заслужено да ја добие наградата 1 април – Денот на лагата

„Зоран Заев без конкуренција е човекот кому треба по повод 1-ви април, Денот на лагата, да му се додели награда за кажување лаги и обидот да ги натера луѓето да веруваат во неговите измислици. Зоран Заев успеа дури од невозможното да направи возможно претворајќи се самиот во двојна личност, односно, Заев да кажува а Зоран да демантира или Зоран да

Единствена Македонија: Зоран Заев како најголем измамник заслужено да ја добие наградата 1 април – Денот на лагата

Единствена Македонија: Зоран Заев како најголем измамник заслужено да ја добие наградата 1 април – Денот на лагата

Зоран Заев без конкуренција е човекот кому треба по повод 1-ви април, Денот на лагата, да му се додели награда за кажување лаги и обидот да ги натера луѓето да веруваат во неговите измислици, велат од „Единствена Македонија“. Како што додаваат од партијата, Заев излажал дека ќе има едно општество за сите и избришал се што е македонско. „Зоран Заев

EM:  Заев како најголем измамник заслужено да ја добие наградата 1 април - Денот на лагата

EM: Заев како најголем измамник заслужено да ја добие наградата 1 април - Денот на лагата

Зоран Заев без конкуренција е човекот кому треба по повод 1-ви април, Денот на лагата, да му се додели награда за кажување лаги и обидот да ги натера луѓето да веруваат во неговите измислици. Зоран Заев успеа дури од невозможното да направи возможно претворајќи се самиот во двојна личност, односно, Заев да кажува а Зоран да демантира или Зоран да кажува

СИТЕ ЛAГИ ЌЕ СЕ KA3HAT: Македонија ги прочита Зоран Заев и неговата влада!

СИТЕ ЛAГИ ЌЕ СЕ KA3HAT: Македонија ги прочита Зоран Заев и неговата влада!

Македонскиот народ го прочита Зоран Заев и неговата влада. За сите лaги ќе го казнат. Зоран Заев треба да знае дека македонскиот народ е честит, достоинствен, колку и да го кopне, тeгне, yништyва тој повторно ќе изникне, тој е пиреј, стои во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ од каде додаваат: „Пpавда отако СДСМ е на власт нема. Пpавдата денес не може да ја