притисни ентер »

Колумна без зборови
Колумна без зборови

Колумна без зборови

Kолумна од Јордан Поп-Илиев: Сите колумнисти ги полнат своите колумни со зборови. Еве, јас мојата ќе ја наполнам со карикатури – тие се полни со многу зборови…