притисни ентер »

Скопјанец со комбе удри 83-годишна жена во Кичево
Скопјанец со комбе удри 83-годишна жена во Кичево

Скопјанец со комбе удри 83-годишна жена во Кичево

Осумдесетитригодишна жена од Кичево е тешко повредена откако вчера во неа удрило комбе „Фиат Добло" на улицата „Маршал Тито" во Кичево. Комбето го возел З.П.(55) од Скопје, соопштуваат од МВР. Жената со тешки телесни повреди била итно пренесена во Медицинскиот центар Кичево, по што била препратена во специјална болница за ортопедија „Св.Еразмо“ во

Комбе удри во 83-годишна жена во Кичево

Комбе удри во 83-годишна жена во Кичево

Осумдесетитригодишна жена од Кичево е тешко повредена откако вчера во неа удрило комбе „Фиат Добло“ на улицата „Маршал Тито“ во Кичево. Комбето го возел З.П.(55) од Скопје. Жената со тешки телесни повреди била итно пренесена во Медицинскиот центар Кичево, по што била препратена во специјална болница за ортопедија „Св.Еразмо“ во Охрид. Увид на местото

Комбе удри 83-годишна жена во Кичево

Комбе удри 83-годишна жена во Кичево

Осумдесетитригодишна жена од Кичево е тешко повредена откако вчера во неа удрило комбе „Фиат Добло“ на улицата „Маршал Тито“ во Кичево. Комбето го возел З.П.(55) од Скопје. Жената со тешки телесни повреди била итно пренесена во Медицинскиот центар Кичево, по што била препратена во специјална болница за ортопедија „Св.Еразмо“ во Охрид. Увид на местото

Комбе удри во 83-годишна жена во Кичево

Комбе удри во 83-годишна жена во Кичево

Осумдесет и тригодишна жена од Кичево е тешко повредена откако вчера во неа удрило комбе „фиат добло“ на улицата Маршал Тито во Кичево. Комбето го возел З.П.(55) од Скопје. Жената со тешки телесни повреди била итно пренесена во Медицинскиот центар Кичево, по што била препратена во специјална болница за ортопедија „Св.Еразмо“ во Охрид. Увид на местото

Комбе удри во 83-годишна жена во Кичево

Комбе удри во 83-годишна жена во Кичево

Осумдесет и тригодишна жена од Кичево е тешко повредена откако вчера во неа удрило комбе „фиат добло“ на улицата Маршал Тито во Кичево. Комбето го возел З.П.(55) од Скопје. Жената со тешки телесни повреди била итно пренесена во Медицинскиот центар Кичево, по што била препратена во специјална болница за ортопедија „Св.Еразмо“ во Охрид. Увид на местото

Скопјанец удри во пешак во Кичево

Скопјанец удри во пешак во Кичево

На 11.06.2019 година во 12.00 часот на улица „Маршал Тито“ во Кичево, товарно возило „Фиат Добло“ со скопски регистарски ознаки, управувано од З.П.(55) од Скопје, удрило во пешакот М.Т.(83) од Кичево. М.Т. се здобила со тешки телесни повреди и била пренесена во Медицинскиот центар Кичево, по што била препратена во специјална болница за ортопедија „Св

Комбе удри жена во Кичево, итно пренесена во болница

Комбе удри жена во Кичево, итно пренесена во болница

Осумдесет и тригодишна жена од Кичево е тешко повредена откако вчера во неа удрило комбе „фиат добло“ на улицата Маршал Тито во Кичево. Комбето го возел З.П.(55) од Скопје. Жената со тешки телесни повреди била итно пренесена во Медицинскиот центар Кичево, по што била препратена во специјална болница за ортопедија „Св.Еразмо“ во Охрид. Увид на местото

Комбе удри во 83-годишна жена во Кичево

Комбе удри во 83-годишна жена во Кичево

Осумдесет и тригодишна жена од Кичево е тешко повредена откако вчера во неа удрило комбе „фиат добло“ на улицата Маршал Тито во Кичево. Комбето го возел З.П.(55) од Скопје. Жената со тешки телесни повреди била итно пренесена во Медицинскиот центар Кичево, по што била препратена во специјална болница за ортопедија „Св.Еразмо“ во Охрид. Увид на местото

Вчера жена-пешак на возраст од 83 години удрена од товарно возило во Кичево

Вчера жена-пешак на возраст од 83 години удрена од товарно возило во Кичево

На 11.06.2019 година во 12.00 часот на улица „Маршал Тито“ во Кичево, товарно возило „Фиат Добло“ со скопски регистарски ознаки, управувано од З.П.(55) од Скопје, удрило во пешакот М.Т.(83) од Кичево. М.Т. се здобила со тешки телесни повреди и била пренесена во Медицинскиот центар Кичево, по што била препратена во специјална болница за ортопедија „Св