притисни ентер »

Дел од Студеничани без вода
Дел од Студеничани без вода

Дел од Студеничани без вода

Без вода денеска од 9:40 часот е дел од Студеничани. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ –  Скопје, прекинот е поради уличен дефект на улица „5“ во Студеничани. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со работните активности.

Дел од Студеничани без вода

Дел од Студеничани без вода

Без вода денеска од 9:40 часот е дел од Студеничани. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради уличен дефект на улица „5“ во Студеничани. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со работните активности.

Денес дел од Студеничани без вода

Денес дел од Студеничани без вода

Без вода денеска од 9:40 часот е дел од Студеничани. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради уличен дефект на улица „5“ во Студеничани. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со работните активности.

Дел од Студеничани без вода

Дел од Студеничани без вода

Без вода денеска од 9:40 часот е дел од Студеничани. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради уличен дефект на улица „5“ во Студеничани. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со работните активности.

Без вода денеска овие делови од Скопје

Без вода денеска овие делови од Скопје

Од ЈП Водовод и каналзиација-скопје известуваат дека денеска поради промена на ППХ на ул. Кара Трифун бб, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица и дел од ул.Милан Мијалковиќ. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:45 часот до завршување со работните активности. Исто така, денеска поради изведување на водоводен приклучок

Без вода се две улици во Скопје

Без вода се две улици во Скопје

ЈП Водовод и канализација – Скопје соопшти дека денеска поради промена на ППХ на ул. „Кара Трифун“ бб, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица и дел од ул. „Милан Мијалковиќ“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:40 часот до завршување со работните активности.

СЕКНАА ЧЕШМИТЕ ВО МИЧУРИН Има дефект, екипите се на терен

СЕКНАА ЧЕШМИТЕ ВО МИЧУРИН Има дефект, екипите се на терен

Без вода вечерва од  21:15 часот се дел од жителите од населбата Мичурин, лоцирани на улиците Венјамин Манџуковски и Анастас Митрев. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради изведување приклучок од Ф-80 милиметри на улица Венјамин Манџуковски 26 во населба Мичурин. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санирање на дефектот

Мичурин без вода

Мичурин без вода

Без вода вечерва од  21:15 часот се дел од жителите од населбата Мичурин, лоцирани на улиците „Венјамин Манџуковски“ и „Анастас Митрев“. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради изведување приклучок од Ф-80 милиметри на улица „Венјамин Манџуковски“ 26 во населба Мичурин. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санирање

Без вода дел од Мичурин

Без вода дел од Мичурин

Поради изведување на приклучок од Ф-80 мм на ул. Венијамин Мачуковски 26 во населба Мичурин, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Венијамин Мачуковски и дел од ул. Анастас Митрев, соопшти ЈП „Водовод и канализација“ Скопје. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 21:25 часот до санирање на дефектот.

Прекин во водоснабдувањето за корисниците на високата зона од населба Автокоманда поради уличен дефект

Прекин во водоснабдувањето за корисниците на високата зона од населба Автокоманда поради уличен дефект

Прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците на високата зона од населба Автокоманда поради уличен дефект на 16-та Македонска Бригада бб (на влезот на Парк Шума), информираа од ЈП Водовод и канализација – Скопје. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 часот до завршување со санација на дефектот.