притисни ентер »

Мета по вторпат го врати законот за уривање на Националниот театар
Мета по вторпат го врати законот за уривање на Националниот театар

Мета по вторпат го врати законот за уривање на Националниот театар

Албанскиот претседател Илир Мета, на последниот ден од превидениот рок, денеска вторпат до Парламентот го врати законот за уривање на Националниот театар. Во аргументите што ги дава претседателот, фокусот е ставен на фактот дека Владата сè уште не ги корегирала целосно недостатоците во првиот закон со уставната проблематика. Мета додава дека законот

Претседателот Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

Претседателот Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

– Албанскиот претседател Илир Мета, на последниот ден од превидениот рок, денеска вторпат до Парламентот го врати законот за уривање на Националниот театар. Во аргументите што ги дава претседателот, фокусот е ставен на фактот дека Владата се уште не ги корегирала целосно недостатоците во првиот закон со уставната проблематика. Мета додава дека законот

Претседателот Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

Претседателот Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

Албанскиот претседател Илир Мета, на последниот ден од превидениот рок, денеска вторпат до Парламентот го врати законот за уривање на Националниот театар. Во аргументите што ги дава претседателот, фокусот е ставен на фактот дека Владата се уште не ги корегирала целосно недостатоците во првиот закон со уставната проблематика. Мета додава дека законот

Претседателот Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

Претседателот Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

Албанскиот претседател Илир Мета, на последниот ден од превидениот рок, денеска вторпат до Парламентот го врати законот за уривање на Националниот театар. Во аргументите што ги дава претседателот, фокусот е ставен на фактот дека Владата се уште не ги корегирала целосно недостатоците во првиот закон со уставната проблематика. Мета додава дека законот

Претседателот Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

Претседателот Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

Албанскиот претседател Илир Мета, на последниот ден од превидениот рок, денеска вторпат до Парламентот го врати законот за уривање на Националниот театар. Во аргументите што ги дава претседателот, фокусот е ставен на фактот дека Владата се уште не ги корегирала целосно недостатоците во првиот закон со уставната проблематика. Мета додава дека законот

Претседателот Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

Претседателот Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

Албанскиот претседател Илир Мета, на последниот ден од превидениот рок, денеска вторпат до Парламентот го врати законот за уривање на Националниот театар. Во аргументите што ги дава претседателот, фокусот е ставен на фактот дека Владата се уште не ги корегирала целосно недостатоците во првиот закон со уставната проблематика. Мета додава дека законот

Претседателот Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

Претседателот Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

Албанскиот претседател Илир Мета, на последниот ден од превидениот рок, денеска вторпат до Парламентот го врати законот за уривање на Националниот театар. Во аргументите што ги дава претседателот, фокусот е ставен на фактот дека Владата се уште не ги корегирала целосно недостатоците во првиот закон со уставната проблематика. Мета додава дека законот

Претседателот Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

Претседателот Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

Тирана, 11 октомври 2018 (МИА) - Албанскиот претседател Илир Мета, на последниот ден од превидениот рок, денеска вторпат до Парламентот го врати законот за уривање на Националниот театар. Во аргументите што ги дава претседателот, фокусот е ставен на фактот дека Владата се уште не ги корегирала целосно недостатоците во првиот закон со уставната проблематика

Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

Мета вторпат не го парафира законот за уривање на Националниот театар

Албанскиот претседател Илир Мета, на последниот ден од превидениот рок, денеска вторпат до Парламентот го врати законот за уривање на Националниот театар. Во аргументите што ги дава претседателот, фокусот е ставен на фактот дека Владата се уште не ги корегирала целосно недостатоците во првиот закон со уставната проблематика. Мета додава дека законот