притисни ентер »

ИН МЕМОРИАМ: Почина Љубе Рајевски
ИН МЕМОРИАМ: Почина Љубе Рајевски

ИН МЕМОРИАМ: Почина Љубе Рајевски

После долгата борба со тешка болест, почина Љубе Рајевски. Рајевски беше долгогодишен директор и член на Управниот одбор во НЛБ Банка. Љубе Рајевски важеше за еден од најпочитуваните банкари во Македонија. Роден е 11.3.1955 година, Македонија. По образование: Дипломиран економист (1983 година), Економски факултет – Скопје, Универзитет „Св. Кирил и

Тажна вест: Почина Љубе Рајевски

Тажна вест: Почина Љубе Рајевски

После долгата борба со тешка болест, почина Љубе Рајевски. Рајевски беше долгогодишен директор и член на Управниот одбор во НЛБ Банка. Љубе Рајевски важеше за еден од најпочитуваните банкари во Македонија, пренесува ТВ21.

ИН МЕМОРИАМ: Почина Љубе Рајевски

ИН МЕМОРИАМ: Почина Љубе Рајевски

После долгата борба со тешка болест, почина Љубе Рајевски. Рајевски беше долгогодишен директор и член на Управниот одбор во НЛБ Банка. Љубе Рајевски важеше за еден од најпочитуваните банкари во Македонија,

Тажна вест: Почина Љубе Рајевски

Тажна вест: Почина Љубе Рајевски

Тажна вест: Почина Љубе Рајевски После долгата борба со тешка болест, почина Љубе Рајевски. Рајевски беше долгогодишен директор и член на Управниот одбор во НЛБ Банка. Љубе Рајевски важеше за еден од најпочитуваните банкари во Македонија, пренесува ТВ21.

ТАЖНА ВЕCT: Пoчинa Љубе Рајевски беше дoлгoгодишен диpekтop и член на Упpaвниот одбop во НЛБ Бaнka

ТАЖНА ВЕCT: Пoчинa Љубе Рајевски беше дoлгoгодишен диpekтop и член на Упpaвниот одбop во НЛБ Бaнka

После долгата бopба со тeшка бoлecт, пoчинa Љубе Рајевски. Рајевски беше долгогодишен директор и член на Управниот одбop во НЛБ Банка. Љубе Рајевски важеше за еден од најпочитуваните банкари во Македонија, пренесува ТВ21.