притисни ентер »

НАЈСКАПАТА КУЌА се продава за само 300 МИЛИОНИ ФУНТИ
НАЈСКАПАТА КУЌА се продава за само 300 МИЛИОНИ ФУНТИ

НАЈСКАПАТА КУЌА се продава за само 300 МИЛИОНИ ФУНТИ

Лондонската „Холм“ е најскапата куќа во светот во моментот на продажба, пишува „ Фајненшл тајмс “. Според нивните сознанија, се продава за неверојатни 300 милиони фунти. „Холм“ е замок стар 205 години во Риџентс Парк, Лондон. На пазарот беше пуштена откако беше преземена од член на саудиското кралско семејство. Ако ја достигне бараната цена, ќе стане

НАЈСКАПАТА КУЌА се продава за само 300 МИЛИОНИ ФУНТИ

НАЈСКАПАТА КУЌА се продава за само 300 МИЛИОНИ ФУНТИ

Лондонската „Холм“ е најскапата куќа во светот во моментот на продажба, пишува „ Фајненшл тајмс “. Според нивните сознанија, се продава за неверојатни 300 милиони фунти. „Холм“ е замок стар 205 години во Риџентс Парк, Лондон. На пазарот беше пуштена откако беше преземена од член на саудиското кралско семејство. Ако ја достигне бараната цена, ќе стане

НАЈСКАПАТА КУЌА се продава за само 300 МИЛИОНИ ФУНТИ

НАЈСКАПАТА КУЌА се продава за само 300 МИЛИОНИ ФУНТИ

Лондонската „Холм“ е најскапата куќа во светот во моментот на продажба, пишува „ Фајненшл тајмс “. Според нивните сознанија, се продава за неверојатни 300 милиони фунти. „Холм“ е замок стар 205 години во Риџентс Парк, Лондон. На пазарот беше пуштена откако беше преземена од член на саудиското кралско семејство. Ако ја достигне бараната цена, ќе стане

НАЈСКАПА КУЌА НА СВЕТОТ: Има 40 спални соби, осум гаражи, сауна, тениско игралиште

НАЈСКАПА КУЌА НА СВЕТОТ: Има 40 спални соби, осум гаражи, сауна, тениско игралиште

Добивај вести на Viber Најскапата куќа во светот има 40 спални соби, осум гаражи, тениско игралиште, сауна, библиотека и се наоѓа во Лондон.  Таа се продава за 300 милиони фунти. „Холм“ е замок стар 205 години во Риџентс Парк. Џејмс Бартон го изградил замокот уште во 1818 година. Во палатата живеело неговото семејство, а потоа замокот се користел за

Најскапата куќа во светот: Има 40 спални соби, осум гаражи, тениско игралиште, сауна

Најскапата куќа во светот: Има 40 спални соби, осум гаражи, тениско игралиште, сауна

Лондонската „Холм“ е најскапата куќа во светот која што во моментот е на продажба, пишува „Фајненшл тајмс“. Според нивните сознанија, се продава за неверојатни 300 милиони фунти. „Холм“ е замок стар 205 години во Риџентс Парк, Лондон. На пазарот беше пуштена откако беше преземена од член на саудиското кралско семејство. Ако ја достигне бараната цена,

Ова е најскапата куќа во светот во моментов на продажба – изградена е во 1818 година

Ова е најскапата куќа во светот во моментов на продажба – изградена е во 1818 година

реклама Лондонската The Holme е најскапата куќа во светот моментално на продажба, пишува Financial Times. Според нивните информации се продава за вртоглави 300 милиони долари (околу 281 милион евра). Холм е замок стар 205 години во Риџентс Парк, Лондон. На пазарот беше пуштена откако беше преземена од член на саудиското кралско семејство. Ако ја достигне

Ова е најскапата куќа во светот во моментов на продажба – изградена е во 1818 година

Ова е најскапата куќа во светот во моментов на продажба – изградена е во 1818 година

реклама Лондонската The Holme е најскапата куќа во светот моментално на продажба, пишува Financial Times. Според нивните информации се продава за вртоглави 300 милиони долари (околу 281 милион евра). Холм е замок стар 205 години во Риџентс Парк, Лондон. На пазарот беше пуштена откако беше преземена од член на саудиското кралско семејство. Ако ја достигне

Најскапата куќа во светот: Има 40 спални соби, осум гаражи, тениско игралиште, сауна

Најскапата куќа во светот: Има 40 спални соби, осум гаражи, тениско игралиште, сауна

Лондонската „Холм“ е најскапата куќа во светот која што во моментот е на продажба, пишува „Фајненшл тајмс“. Според нивните сознанија, се продава за неверојатни 300 милиони фунти. „Холм“ е замок стар 205 години во Риџентс Парк, Лондон. На пазарот беше пуштена откако беше преземена од член на саудиското кралско семејство. Ако ја достигне бараната цена,