притисни ентер »

Мицевски: Единствената цел на Законот за ЈО е СДСМ да не одговара за криминалите
Мицевски: Единствената цел на Законот за ЈО е СДСМ да не одговара за криминалите

Мицевски: Единствената цел на Законот за ЈО е СДСМ да не одговара за криминалите

Координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Мицевски во вклучувањето на телевизија 24 истакна дека единствената цел на Законот за јавно обвинителство е СДСМ, односно власта да се заштити од кривичните дела кои ги стори изминатите три години. Посочи дека во Собранието беше организирана јавна дебата токму за Законот, а правните експерти

Мицевски: Единствената цел на Законот за ЈО е СДСМ да не одговара за криминалите

Мицевски: Единствената цел на Законот за ЈО е СДСМ да не одговара за криминалите

Координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Мицевски во вклучувањето на телевизија 24 истакна дека единствената цел на Законот за јавно обвинителство е СДСМ, односно власта да се заштити од кривичните дела кои ги стори изминатите три години. Тој посочи дека во Собранието беше организирана јавна дебата токму за Законот, а правните експерти

Мицевски: Единствената цел на Законот за ЈО е СДСМ да не одговара за криминалите

Мицевски: Единствената цел на Законот за ЈО е СДСМ да не одговара за криминалите

Координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Мицевски во вклучувањето на телевизија 24 истакна дека единствената цел на Законот за јавно обвинителство е СДСМ, односно власта да се заштити од кривичните дела кои ги стори изминатите три години. Тој посочи дека во Собранието беше организирана јавна дебата токму за Законот, а правните експерти

Мицевски: Единствената цел на Законот за ЈО е СДСМ да не одговара за криминалите

Мицевски: Единствената цел на Законот за ЈО е СДСМ да не одговара за криминалите

Мицевски: Единствената цел на Законот за ЈО е СДСМ да не одговара за криминалите Координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Мицевски во вклучувањето на телевизија 24 истакна дека единствената цел на Законот за јавно обвинителство е СДСМ, односно власта да се заштити од кривичните дела кои ги стори изминатите три години. Тој посочи дека

MИЦЕВСКИ: Единствената цел на Зakoнот за JO е СДСМ да не одговapa за kpиминалите

MИЦЕВСКИ: Единствената цел на Зakoнот за JO е СДСМ да не одговapa за kpиминалите

Кoopдинаторот на пpaтеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Мицевски во вклучувањето на телевизија 24 истакна дека единствената цел на Зakoнот за jaвно обвинителcтво е СДСМ, односно влacта да се заштити од kpивичните дела кои ги стори изминатите три години. Тој посочи дека во Собpaнието беше организирана jaвна дебата токму за Зakoнот, а правните ekcперти