притисни ентер »

Генијалните Јапонци | 5 паметни „пронајдоци“ на кои остатокот од светот им се восхитува – или им завидува | Фото/Видео
Генијалните Јапонци | 5 паметни „пронајдоци“ на кои остатокот од светот им се восхитува – или им завидува | Фото/Видео

Генијалните Јапонци | 5 паметни „пронајдоци“ на кои остатокот од светот им се восхитува – или им завидува | Фото/Видео

Проѕирен тоалет Од тоалети со паметни стакла до улични машини каде може да се купи храна како од ресторан, Јапонците го воодушевуваат светот со малите изуми кои го олеснуваат секојдневието… Комбинацијата на напредна технологија, внимание на деталите, како и почитување на бонтон за Јапонците во голема мера ја подобрува рутината на патување со воз, одење