притисни ентер »

Ременски дрска: Без патетики, што има врска ако го променивме името!
Ременски дрска: Без патетики, што има врска ако го променивме името!

Ременски дрска: Без патетики, што има врска ако го променивме името!

Пратеничката од редовите на СДССМ по гласањето, Фросина Ременски за промена на уставното име на државата дрско и безобразно со навреди до граѓаните одговори на обвинувањата за предавство кон македонскиот народ и држава. Според нејзе сите оние кои се противеа на промена на Уставот и уставното име биле патетични. -Без патетики молам ! Најголем дел од

Ременски: Успеавме да прекинеме една спирала на брутални минирања на највизионерските одлуки за Македонија од Илинден до денес

Ременски: Успеавме да прекинеме една спирала на брутални минирања на највизионерските одлуки за Македонија од Илинден до денес

,,Без патетики молам ! Најголем дел од оние кои кукаат, лелекаат, колнат, проколнуваат и плачат на тоа што никогаш не умрело, ниту пак ќе умре, можеби никогаш во животот не биле во позиција да одлучуваат за Македонија во вистинска смисла на зборот“-напиша пратеничката Фросина Ременски по изгласувањето на уставните измени. -Суети, политиканство, квазипатриотизам,

Без патетики молам, донесена е најисправната одлука!

Без патетики молам, донесена е најисправната одлука!

19 Споделувања Share Tweet ,,Без патетики молам ! Најголем дел од оние кои кукаат, лелекаат, колнат, проколнуваат и плачат на тоа што никогаш не умрело, ниту пак ќе умре, можеби никогаш во животот не биле во позиција да одлучуваат за Македонија во вистинска смисла на зборот“-напиша пратеничката Фросина Ременски по изгласувањето на уставните измени

РЕМЕНСКИ ДРСКО И БЕЗОБРАЗНО: Без патетики што има врска ако го променивме името

РЕМЕНСКИ ДРСКО И БЕЗОБРАЗНО: Без патетики што има врска ако го променивме името

Пратеничката од редовите на СДССМ по гласањето, Фросина Ременски за промена на уставното име на државата дрско и безобразно со навреди до граѓаните одговори на обвинувањата за предавство кон македонскиот народ и држава. Според нејзе сите оние кои се противеа на промена на Уставот и уставното име биле патетични. -Без патетики молам ! Најголем дел од

Ременски: Без патетики ве молам, кукате и колнете за тоа што не умрело

Ременски: Без патетики ве молам, кукате и колнете за тоа што не умрело

Фросина Ременски се огласи на Фејсбук по изгласувањето уставни измени. Без патетики молам ! Најголем дел од оние кои кукаат, лелекаат, колнат, проколнуваат и плачат на тоа што никогаш не умрело, ниту пак ќе умре, можеби никогаш во животот не биле во позиција да одлучуваат за Македонија во вистинска смисла на зборот. Суети, политиканство, квазипатриптизам,

Ременски: Без патетики молам, Северна Македонија е најисправната одлука!

Ременски: Без патетики молам, Северна Македонија е најисправната одлука!

,Без патетики молам ! Најголем дел од оние кои кукаат, лелекаат, колнат, проколнуваат и плачат на тоа што никогаш не умрело, ниту пак ќе умре, можеби никогаш во животот не биле во позиција да одлучуваат за Македонија во вистинска смисла на зборот -напиша пратеничката Фросина Ременски по изгласувањето на уставните измени. Суети, политиканство, квазипатриотизам,

Ременски: Без патетики молам, донесена е најисправната одлука!

Ременски: Без патетики молам, донесена е најисправната одлука!

,,Без патетики молам ! Најголем дел од оние кои кукаат, лелекаат, колнат, проколнуваат и плачат на тоа што никогаш не умрело, ниту пак ќе умре, можеби никогаш во животот не биле во позиција да одлучуваат за Македонија во вистинска смисла на зборот“-напиша пратеничката Фросина Ременски по изгласувањето на уставните измени. -Суети, политиканство, квазипатриотизам,

Ременски:Времето ќе покаже дека ова беше една од најисправните одлуки

Ременски:Времето ќе покаже дека ова беше една од најисправните одлуки

,,Без патетики молам ! Најголем дел од оние кои кукаат, лелекаат, колнат, проколнуваат и плачат на тоа што никогаш не умрело, ниту пак ќе умре, можеби никогаш во животот не биле во позиција да одлучуваат за Македонија во вистинска смисла на зборот“-пишува пратеничката од СДСМ, ФРосина Ременски по изгласувањето на уставните измени. ,,Суети, политиканство,