притисни ентер »

ЕУовски V.S. МАКЕДОНСКИ
ЕУовски V.S. МАКЕДОНСКИ

ЕУовски V.S. МАКЕДОНСКИ

ЕУовски V.S. МАКЕДОНСКИ Крешник/Грешник во Тирана грешеше и тресеше зелени дека не бил македонски министер. Арно ама, во Скопје не видовме Ковачевски да се зацрвени и засрами од глупоштиите на сопствениот член на владата. Громогласен молк. Калма. Ок, од една страна, Таче не смее ни на сон да го кара грешниот Грешник, тоа право го има само Ахмети. Да,