притисни ентер »

Еве која недела е најризична кога ќе примиме вакцина против корона вирусот
Еве која недела е најризична кога ќе примиме вакцина против корона вирусот

Еве која недела е најризична кога ќе примиме вакцина против корона вирусот

Новите прелиминарни податоци од тековните истражувања, кои следат 28.630 вакцинирани лица кои се наоѓаат во базата на Здравствениот дом во Крагуевац, покажуваат колку сме заштитени од вирусот по вакцинирањето, која недела е најризична, но и како делува вакцината. Третата недела по вакцинацијата е најризична и во тој период процентот на луѓе кои заболуваат

КОРОНА ПО ПРИМЕНА ВАКЦИНА: Која недела е најризична и како делува вакцината?!

КОРОНА ПО ПРИМЕНА ВАКЦИНА: Која недела е најризична и како делува вакцината?!

Новите прелиминарни податоци од тековните истражувања, кои следат 28.630 вакцинирани лица кои се наоѓаат во базата на Здравствениот дом во Крагуевац, покажуваат колку сме заштитени од вирусот по вакцинирањето, која недела е најризична, но и како делува вакцината. Третата недела по вакцинацијата е најризична и во тој период процентот на луѓе кои заболуваат

КОРОНА ПО ПРИМЕНА ВАКЦИНА: Која недела е најризична и како делува вакцината?!

КОРОНА ПО ПРИМЕНА ВАКЦИНА: Која недела е најризична и како делува вакцината?!

Новите прелиминарни податоци од тековните истражувања, кои следат 28.630 вакцинирани лица кои се наоѓаат во базата на Здравствениот дом во Крагуевац, покажуваат колку сме заштитени од вирусот по вакцинирањето, која недела е најризична, но и како делува вакцината. Третата недела по вакцинацијата е најризична и во тој период процентот на луѓе кои заболуваат

Заразување по примена вакцина: Која недела е ризична?

Заразување по примена вакцина: Која недела е ризична?

Заразување по примена вакцина: Која недела е ризична? Новите прелиминарни податоци од тековните истражувања, кои следат 28.630 вакцинирани лица кои се наоѓаат во базата на Здравствениот дом во Крагуевац, покажуваат колку сме заштитени од вирусот по вакцинирањето, која недела е најризична, но и како делува вакцината. Третата недела по вакцинацијата

Заразување по примена вакцина: Која недела е ризична?

Заразување по примена вакцина: Која недела е ризична?

Новите прелиминарни податоци од тековните истражувања, кои следат 28.630 вакцинирани лица кои се наоѓаат во базата на Здравствениот дом во Крагуевац, покажуваат колку сме заштитени од вирусот по вакцинирањето, која недела е најризична, но и како делува вакцината. Третата недела по вакцинацијата е најризична и во тој период процентот на луѓе кои заболуваат

Како и зошто може да добиете ковид-19 и по вакцинирањето

Како и зошто може да добиете ковид-19 и по вакцинирањето

На овие прашања многумина ги бараат одговорите, а еве што на тоа одговара доктор Ентони Фаучи. Забраните поврзани со пандемијата сѐ уште се актуелни, иако оние кои примиле две дози вакцини можеби сакаат да патуваат, да јадат во ресторани и да се дружат со пријателите. Која е научната причина зошто не е безбедно за оние кои се комплетно вакцинирани

Како и зошто може да добиете ковид-19 и по вакцинирањето

Како и зошто може да добиете ковид-19 и по вакцинирањето

На овие прашања многумина ги бараат одговорите, а еве што на тоа одговара доктор Ентони Фаучи. Забраните поврзани со пандемијата сѐ уште се актуелни, иако оние кои примиле две дози вакцини можеби сакаат да патуваат, да јадат во ресторани и да се дружат со пријателите. Која е научната причина зошто не е безбедно за оние кои се комплетно вакцинирани

Како и зошто може да добиете ковид-19 и по вакцинирањето

Како и зошто може да добиете ковид-19 и по вакцинирањето

На овие прашања многумина ги бараат одговорите, а еве што на тоа одговара доктор Ентони Фаучи. Забраните поврзани со пандемијата сѐ уште се актуелни, иако оние кои примиле две дози вакцини можеби сакаат да патуваат, да јадат во ресторани и да се дружат со пријателите. Која е научната причина зошто не е безбедно за оние кои се комплетно вакцинирани

Зошто можеме да фатиме корона и покрај вакцината?

Зошто можеме да фатиме корона и покрај вакцината?

Забраните поврзани со пандемијата сѐ уште се актуелни, а за тоа има цврста научна основа. Доктор Ентони Фаучи, директор на Националниот институт за алергии и инфективни болести во САД, во интервјуто за „Си-ен-ен“ одговара на најголемите дилеми што и зошто по вакцината. Да, можно е да се заразите со ковид-19 откако сте примиле вакцина, иакотоа е многу