притисни ентер »

Разголена фотосесија на Наоми Кемпбел
Разголена фотосесија на Наоми Кемпбел

Разголена фотосесија на Наоми Кемпбел

Супермоделката Наоми Кемпбел на својот Инстаграм-профил објави неколку фотографии на коишто е потполно гола. Тие се снимени во подземната железница во Њујорк. Како сама напиша, се работи за необјавени фотографи кои направила за модната куќа „Валентино“. На сликите, телото ѝ е покриено само со чантите на брендот. Многумина од следачите се сложија дека

Разголена фотосесија на Наоми Кемпбел

Разголена фотосесија на Наоми Кемпбел

Супермоделката Наоми Кемпбел на својот Инстаграм-профил објави неколку фотографии на коишто е потполно гола. Тие се снимени во подземната железница во Њујорк. Како сама напиша, се работи за необјавени фотографи кои направила за модната куќа „Валентино”. На сликите, телото ѝ е покриено само со чантите на брендот. Многумина од следачите се сложија дека

Разголена фотосесија на Наоми Кемпбел

Разголена фотосесија на Наоми Кемпбел

Супермоделката Наоми Кемпбел на својот Инстаграм-профил објави неколку фотографии на коишто е потполно гола. Тие се снимени во подземната железница во Њујорк. Како сама напиша, се работи за необјавени фотографи кои направила за модната куќа „Валентино“. На сликите, телото ѝ е покриено само со чантите на брендот. Многумина од следачите се сложија дека

Разголена фотосесија на Наоми Кемпбел во подземната железница на Њујорк

Разголена фотосесија на Наоми Кемпбел во подземната железница на Њујорк

Супермоделката Наоми Кемпбел на својот Инстаграм-профил објави неколку фотографии на коишто е потполно гола. Тие се снимени во подземната железница во Њујорк. Како сама напиша, се работи за необјавени фотографи кои направила за модната куќа „Валентино“. На сликите, телото ѝ е покриено само со чантите на брендот. Многумина од следачите се сложија дека

Разголена фотосесија на Наоми Кемпбел

Разголена фотосесија на Наоми Кемпбел

На сликите, телото ѝ е покриено само со чантите на брендот „Валентино“. Лос Анџелес, 9 јули 2020 (МИА) – Супермоделката Наоми Кемпбел на својот Инстаграм-профил објави неколку фотографии на коишто е потполно гола. Тие се снимени во подземната железница во Њујорк. Како сама напиша, се работи за необјавени фотографи кои направила за модната куќа „Валентино“

Разголена фотосесија на Наоми Кемпбел

Разголена фотосесија на Наоми Кемпбел

Лос Анџелес, 9 јули 2020 () – Супермоделката Наоми Кемпбел на својот Инстаграм-профил објави неколку фотографии на коишто е потполно гола. Тие се снимени во подземната железница во Њујорк. Како сама напиша, се работи за необјавени фотографи кои направила за модната куќа „Валентино“. На сликите, телото ѝ е покриено само со чантите на брендот. Многумина

“Црната пантерка” објавила фотографии на кои позира целосно гола

“Црната пантерка” објавила фотографии на кои позира целосно гола

Наоми Кембел на Инстаграм ги изненадила своите фанови со најновите фотографии на кои позира гола во подземна железница. Како што навела таа, станува збор за необјавени фотографии кои ги направила во соработка со модната куќа “Валентино”. На една од фотографиите, Наоми седи во воз, а интимните делови ѝ се стратешки покриени со чанта. На другата фотографија

Наоми Кембел објави потполно голи фотографии во метро

Наоми Кембел објави потполно голи фотографии во метро

Наоми Кембел на Инстаграм ги шокираше фановите со најновите фотографии на кои е потполно гола во подземна железница. Станува збор за необјавени фотографии кои биле снимени за модната куќа Валентино. На една од фотографиите седи во метро, а интимните делови ги крие со торба. На следната е на платформа, додека во позадина се гледа воз кој надоаѓа.