притисни ентер »

Италијанска работа- Стар човек стана, се облече и ОТИДЕ КАФЕ ДА ПИЕ

Италијанска работа- Стар човек стана, се облече и ОТИДЕ КАФЕ ДА ПИЕ

Дури и сред апокалиптични моменти за земјата, стари Италијанци не се откажуваат од навиката да шмркнат еспресо на шанк, па ти колку сакаш расправај им се да не мрдаат од дома. Па така овој постар господин бидејќи се му е затворено низ градот, тој стана се облече и излезе да си пие кафе. Погледнете кај отиде по кафе:

Италијанска работа- Стар човек стана, се облече и ОТИДЕ КАФЕ ДА ПИЕ

Италијанска работа- Стар човек стана, се облече и ОТИДЕ КАФЕ ДА ПИЕ

Дури и сред апокалиптични моменти за земјата, стари Италијанци не се откажуваат од навиката да шмркнат еспресо на шанк, па ти колку сакаш расправај им се да не мрдаат од дома. Па така овој постар господин бидејќи се му е затворено низ градот, тој стана се облече и излезе да си пие кафе. Погледнете кај отиде по кафе:

И во време на корона Италијанецот мора да оди на кафе

И во време на корона Италијанецот мора да оди на кафе

ВИДЕО: И во време на корона Италијанецот мора да оди на кафе Дури и сред апокалиптични моменти за земјата, стари Италијанци не се откажуваат од навиката да шмркнат еспресо на шанк, па ти колку сакаш расправај им се да не мрдаат од дома.