притисни ентер »

22 Фотографии кои докажуваат дека библиотеките не се најсериозното место на светот
22 Фотографии кои докажуваат дека библиотеките не се најсериозното место на светот

22 Фотографии кои докажуваат дека библиотеките не се најсериозното место на светот

Иако библиотеките се сметаат за тврдини на тишината кои ги чуваат најдобрите мисли на човекот, тоа не значи дека хуморот во нив е забранет. За да докажат дека насмевката може да биде пропратена со љубовта кон читањето, Bored Panda направи галерија од најсмешните фотографии кои се доказ за добриот “библиотекарски хумор”.