притисни ентер »

Во полошко за пола година регистрирани речиси 300 нарушувања на јавниот ред и мир

Во полошко за пола година регистрирани речиси 300 нарушувања на јавниот ред и мир

Во првата половина од годинава во Полошкиот регион регистрирани се 292 нарушувања на јавниот ред и мир од кои 152 во тетовско и 140 во гостиварско. Од СВР Тетово информираат дека најголем дел од нив се целосно расчистени. Според анализите во СВР Тетово, во овој период изготвени се и поднесени 245 барања за поведување прекршочна постапка против 350

Во полошко за пола година регистрирани речиси 300 нарушувања на јавниот ред и мир

Во полошко за пола година регистрирани речиси 300 нарушувања на јавниот ред и мир

Во првата половина од годинава во Полошкиот регион регистрирани се 292 нарушувања на јавниот ред и мир од кои 152 во тетовско и 140 во гостиварско. Од СВР Тетово информираат дека најголем дел од нив се целосно расчистени. Според анализите во СВР Тетово, во овој период изготвени се и поднесени 245 барања за поведување прекршочна постапка против 350

Во полошко за пола година регистрирани речиси 300 нарушувања на јавниот ред и мир

Во полошко за пола година регистрирани речиси 300 нарушувања на јавниот ред и мир

Во првата половина од годинава во Полошкиот регион регистрирани се 292 нарушувања на јавниот ред и мир од кои 152 во тетовско и 140 во гостиварско. Од СВР Тетово информираат дека најголем дел од нив се целосно расчистени. Според анализите во СВР Тетово, во овој период изготвени се и поднесени 245 барања за поведување прекршочна постапка против 350

Во Полошко за пола година регистрирани речиси 300 нарушувања на јавниот ред и мир

Во Полошко за пола година регистрирани речиси 300 нарушувања на јавниот ред и мир

Во првата половина од годинава во Полошкиот регион регистрирани се 292 нарушувања на јавниот ред и мир од кои 152 во тетовско и 140 во гостиварско. Од СВР Тетово информираат дека најголем дел од нив се целосно расчистени. Според анализите во СВР Тетово, во овој период изготвени се и поднесени 245 барања за поведување прекршочна постапка против 350

Во полошко за пола година регистрирани речиси 300 нарушувања на јавниот ред и мир

Во полошко за пола година регистрирани речиси 300 нарушувања на јавниот ред и мир

Во првата половина од годинава во Полошкиот регион регистрирани се 292 нарушувања на јавниот ред и мир од кои 152 во тетовско и 140 во гостиварско. Од СВР Тетово информираат дека најголем дел од нив се целосно расчистени. Според анализите во СВР Тетово, во овој период изготвени се и поднесени 245 барања за поведување прекршочна постапка против 350

Во полошко за пола година регистрирани речиси 300 нарушувања на јавниот ред и мир

Во полошко за пола година регистрирани речиси 300 нарушувања на јавниот ред и мир

Гостивар, 12 јули 2018 (МИА) - Во првата половина од годинава во Полошкиот регион регистрирани се 292 нарушувања на јавниот ред и мир од кои 152 во тетовско и 140 во гостиварско. Од СВР Тетово информираат дека најголем дел од нив се целосно расчистени. Според анализите во СВР Тетово, во овој период изготвени се и поднесени 245 барања за поведување

Во полошко за пола година регистрирани речиси 300 нарушувања на јавниот ред и мир

Во полошко за пола година регистрирани речиси 300 нарушувања на јавниот ред и мир

– Во првата половина од годинава во Полошкиот регион регистрирани се 292 нарушувања на јавниот ред и мир од кои 152 во тетовско и 140 во гостиварско. Од СВР Тетово информираат дека најголем дел од нив се целосно расчистени. Според анализите во СВР Тетово, во овој период изготвени се и поднесени 245 барања за поведување прекршочна постапка против 350

За половина година 140 тепачки, физички напади и други нарушувања на јавен ред и мир во Гостивар

За половина година 140 тепачки, физички напади и други нарушувања на јавен ред и мир во Гостивар

Во првите шест месеци од годината, на подрачјето на Гостивар регистрирани се вкупно 140 нарушувања на јавниот ред и мир. Секторот за внатрешни работи Тетово соопшти дека најголемиот број од нив биле целосно расчистени. Против 184 сторители, инволвирани во прекршоците, биле поднесени 132 барања за поведување прекршочна постапка. Речиси половина од прекршоците

Се истепале поради проблеми со имотот

Се истепале поради проблеми со имотот

На 09.07.2018 година во 23,00 часот било пријавено дека на улицата “Црногорска” Т.М.(37) од Скопје бил физички нападнат од А.Љ.Ф.(19)., поради нерасчистените имотно правни односи помеѓу нив двајца. За настанот бил сочинет записник за констатиран прекршок по член 12 од Закон за прекршоци против јавниот ред и мир. Истиот ден на истата улица околу 23,30

Тепачка во Скопје

Тепачка во Скопје

Поради нерасчистени имотни правни односи го истепал среде улица. Како што информираат од МВР, вчера во 23,00 часот било пријавено дека на улицата "Црногорска" Т.М.(37) од Скопје бил физички нападнат од А.Љ.Ф.(19)., поради нерасчистените имотно правни односи помеѓу нив двајца. За настанот бил сочинет записник за констатиран прекршок по член 12 од Закон