притисни ентер »

Освежениот Dacia Duster: Повеќе од СУВ
Освежениот Dacia Duster: Повеќе од СУВ

Освежениот Dacia Duster: Повеќе од СУВ

Следејќи ги претходните генерации, новиот Dacia Duster е насочен и кон клиенти кои бараат удобен, атрактивно дизајниран џип и кон оние кои сакаат робустен, разноврсен 4х4 автомобил. На пазарот е од 2010 година и кога се нудеше беше СУВ по цена на автомобил. Беше вистинска револуција и досега се продадени повеќе од 1,9 милиони возила. Верен на своето