притисни ентер »

Ракометарките во „турбо ритам“ пред контролите во Стара Пазова
Ракометарките во „турбо ритам“ пред контролите во Стара Пазова

Ракометарките во „турбо ритам“ пред контролите во Стара Пазова

Македонската женска ракометна репрезентација веќе четвртти ден се подготвува за пријателските контроли против Србија во Стара Пазова во рамките на ЕХФ неделата. Предводникот на нашиот најдобар национален состав, Љубомир Савевски и неговите избранички ќе одиграат два дуели против нашиот северен сосед, првиот е закажан за во сабота, додека пак вториот

Ракометарките во „турбо ритам“ пред контролите во Стара Пазова

Ракометарките во „турбо ритам“ пред контролите во Стара Пазова

Македонската женска ракометна репрезентација веќе четвртти ден се подготвува за пријателските контроли против Србија во Стара Пазова во рамките на ЕХФ неделата. Предводникот на нашиот најдобар национален состав, Љубомир Савевски и неговите избранички ќе одиграат два дуели против нашиот северен сосед, првиот е закажан за во сабота, додека пак вториот

Ракометарките во „турбо ритам“ пред контролите во Стара Пазова

Ракометарките во „турбо ритам“ пред контролите во Стара Пазова

Македонската женска ракометна репрезентација веќе четвртти ден се подготвува за пријателските контроли против Србија во Стара Пазова во рамките на ЕХФ неделата. Предводникот на нашиот најдобар национален состав, Љубомир Савевски и неговите избранички ќе одиграат два дуели против нашиот северен сосед, првиот е закажан за во сабота, додека пак вториот