притисни ентер »

„Кајмак“ на Манчевски започнува со работа – ќе се снима на локации низ Скопје

„Кајмак“ на Манчевски започнува со работа – ќе се снима на локации низ Скопје

Екипа од Македонија, Данска, Холандија, Хрватска, Бугарија, Англија, Италија и Србија почнуваат со работа на новиот филм на Милчо Манчевски, „Кајмак“. Филмот ќе се снима исклучиво на локации низ Скопје. „Кајмак е црна комедија (или среќна трагедија) за две семејства, кои се пристојни на почетокот, а среќни на крајот на филмот. Филмот е безмилосна критика

НЛБ Банка и Виза Генерални спонзори на најновиот долгометражен филм на Милчо Манчевски „Кајмак“

НЛБ Банка и Виза Генерални спонзори на најновиот долгометражен филм на Милчо Манчевски „Кајмак“

НЛБ Банка и Виза се Генерални спонзори на најновото филмско остварување „Кајмак“ на познатиот македонски филмски режисер и сценарист Милчо Mанчевски кое започнува да се снима на почеток на јули годинава. На денешната конференција за печат Манчевски ги обелодени деталите околу снимањето и филмската екипа со што и најави жешко скопско лето. Банката заедно

НЛБ Банка и Виза Генерални спонзори на најновиот долгометражен филм на Милчо Манчевски  „Кајмак“

НЛБ Банка и Виза Генерални спонзори на најновиот долгометражен филм на Милчо Манчевски „Кајмак“

НЛБ Банка и Виза се Генерални спонзори на најновото филмско остварување „Кајмак“ на познатиот македонски филмски режисер и сценарист Милчо M анчевски кое започнува да се снима на почеток на јули годинава. На денешната конференција за печат Манчевски ги обелодени деталите околу снимањето и филмската екипа со што и најави жешко скопско лето. Банката

Седмиот филм на Милчо Манчевски ќе биде црна комедија со наслов „Кајмак“

Седмиот филм на Милчо Манчевски ќе биде црна комедија со наслов „Кајмак“

Екипа од Македонија, Данска, Холандија, Хрватска, Бугарија, Англија, Италија и од Србија почнува со работа на новиот филм на Милчо Манчевски, „Кајмак“. „’Кајмак’ е црна комедија (или среќна трагедија) за две семејства, кои се пристојни на почетокот, а среќни на крајот на филмот. Филмот е безмилосна критика на лицемерството и на малограѓанштината“,

Милчо Манчевски започнување со снимање на новиот филм „Кајмак“

Милчо Манчевски започнување со снимање на новиот филм „Кајмак“

Милчо Манчевски, заедно со екипа од Македонија, Данска, Холандија, Хрватска, Бугарија, Англија, Италија и Србија почнуваат со работа на новиот филм „Кајмак“. Како што вели режисерот Манчевски, Кајмак е црна комедија (или среќна трагедија) за две семејства, кои се пристојни на почетокот, а среќни на крајот на филмот. Филмот е безмилосна критика на лицемерието

Пoчнува снимањето на „Кајмак“, новиот филм на Милчо Манчевски

Пoчнува снимањето на „Кајмак“, новиот филм на Милчо Манчевски

Екипа од Македонија, Данска, Холандија, Хрватска, Бугарија, Англија, Италија и Србија почнуваат со работа на новиот филм на Милчо Манчевски, „Кајмак“. Екипа од Македонија, Данска, Холандија, Хрватска, Бугарија, Англија, Италија и Србија почнуваат со работа на новиот филм на Милчо Манчевски, „Кајмак“. „Кајмак е црна комедија (или среќна трагедија) за

„КАЈМАК“ на МАНЧЕВСКИ започнува со работа

„КАЈМАК“ на МАНЧЕВСКИ започнува со работа

Екипа од Македонија, Данска, Холандија, Хрватска, Бугарија, Англија, Италија и Србија почнуваат со работа на новиот филм на Милчо Манчевски, „Кајмак“. „Кајмак е црна комедија (или среќна трагедија) за две семејства, кои се пристојни на почетокот, а среќни на крајот на филмот. Филмот е безмилосна критика на лицемерието и малограѓанштината“, вели Манчевски

„Кајмак“ за љубителите на филмската уметност – нов филм на Милчо Манчевски

„Кајмак“ за љубителите на филмската уметност – нов филм на Милчо Манчевски

„Кајмак“ е најновиот филм на Милчо Маначевски кој ќе се снима од почетокот на јули. Филмот е безмислосна критика на лицемерието и малограѓанштината. Црна комедија за две семејства кои се пристојни на почетокот, а среќни на крајот на филмот. Дел од актерската екипа се Сара Климоска, Ана Стојановска, Александар Микиќ, Дејан Лилиќ, Сашка Димитировска

НЛБ Банка и Виза Генерални спонзори на најновиот долгометражен филм на Милчо Манчевски  „Кајмак“

НЛБ Банка и Виза Генерални спонзори на најновиот долгометражен филм на Милчо Манчевски „Кајмак“

НЛБ Банка и Виза се Генерални спонзори на најновото филмско остварување „Кајмак“ на познатиот македонски филмски режисер и сценарист Милчо Mанчевски кое започнува да се снима на почеток на јули годинава. На денешната конференција за печат Манчевски ги обелодени деталите околу снимањето и филмската екипа со што и најави жешко скопско лето. Банката заедно