притисни ентер »

Ако мораш да клоцнеш куче, гледај да е мало
Ако мораш да клоцнеш куче, гледај да е мало

Ако мораш да клоцнеш куче, гледај да е мало

Станувајќи од своето место, на крајот од заедничката прес-конференција во Собранието на Македонија, министерот за надворешни на Велика Британија, Даглас Херд, кој во својство на нов претседавач на ЕЗ дојде на разговори во Скопје веднаш по лисабонската декларација во 1991, ми рече: „Па тебе никој ништо не те праша“, и додаде дека баш би сакал тоа нему