притисни ентер »

Јавна обвинителка нападната од полицајка во Битола
Јавна обвинителка нападната од полицајка во Битола

Јавна обвинителка нападната од полицајка во Битола

СВР-Битола информира дека во текот на вчерашниот ден се случил иницидент во Основното јавно обвинителство во Битола и притоа била нападната jавната обвинителка Ж.К.Б од страна на полициска службеничка. – Вчера во СВР – Битола Ж.К.Б., вработена како Јавен обвинител во Основното јавно обвинителство – Битола пријави дека околу 14 часот, додека била на

Јавна обвинителка нападната од полицајка во Битола

Јавна обвинителка нападната од полицајка во Битола

СВР-Битола информира дека во текот на вчерашниот ден се случил иницидент во Основното јавно обвинителство во Битола и притоа била нападната jавната обвинителка Ж.К.Б од страна на полициска службеничка. – Вчера во СВР – Битола Ж.К.Б., вработена како Јавен обвинител во Основното јавно обвинителство – Битола пријави дека околу 14 часот, додека била на

Полицајка нападнала обвинителка во Битола

Полицајка нападнала обвинителка во Битола

Embedded video for Полицајка нападнала обвинителка во Битола Јавна обвинителка од Основното јавно обвинителство Битола била нападната на своето работно место. Таа била нападната вчера во 14 часот. Според неофицијални информации, кои не се потврдени, била нападната од полициска службеничка по претходно недоразбирање околу записник за дадено сведоштво

Нападната јавна обвинителка во Битола

Нападната јавна обвинителка во Битола

СВР-Битола информира дека во текот на вчерашниот ден се случил иницидент во Основното јавно обвинителство во Битола и притоа била нападната jавната обвинителка Ж.К.Б. – Вчера во СВР – Битола Ж.К.Б., вработена како Јавен обвинител во Основното јавно обвинителство – Битола пријави дека околу 14 часот, додека била на работното место, по претходно недоразбирање

Инцидент во Основното јавно обвинителство во Битола

Инцидент во Основното јавно обвинителство во Битола

– Вчера во СВР – Битола Ж.К.Б., вработена како Јавен обвинител во Основното јавно обвинителство – Битола пријави дека околу 14 часот, додека била на работното место, по претходно недоразбирање со С.К. околу записник за дадено сведоштво, С.К. почнала агресивно да се однесува и во обид да го одземе предметот, го искинала и ја повредила Ж.К.Б.. Веднаш

Во Основното јавно обвинителство во Битола нападната јавна обвинителка

Во Основното јавно обвинителство во Битола нападната јавна обвинителка

СВР-Битола информира дека во текот на вчерашниот ден се случил иницидент во Основното јавно обвинителство во Битола и притоа била нападната jавната обвинителка Ж.К.Б. – Вчера во СВР – Битола Ж.К.Б., вработена како јавен обвинител во Основното јавно обвинителство – Битола пријави дека околу 14 часот, додека била на работното место, по претходно недоразбирање