притисни ентер »

Владина делегација оддаде почит и положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев
Владина делегација оддаде почит и положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев

Владина делегација оддаде почит и положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев

Делегација на Владата на Република Северна Македонија предводена од министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, заедно со министерката за култура Ирена Стефоска и министерот за финансии Фатмир Бесими, по повод годишнината од смртта на Гоце Делчев, положија свежо цвеќе на неговото вечно почивалиште во црквата „Св. Спас“ во Скопје. – Сеќавањето

Делегации положија цвеќе на гробот на Гоце Делчев

Делегации положија цвеќе на гробот на Гоце Делчев

Делегации од Владата и од Кабинетот на ппретседателот на државата положија цвеќе на гробот на Гоце Делчев по повод 118-годишнината од неговата смрт. Делегација на Владата предводена од министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, заедно со министерката за култура Ирена Стефоска и министерот за финансии Фатмир Бесими, по повод годишнината од смртта

Делегации положија цвеќе на гробот на Гоце Делчев

Делегации положија цвеќе на гробот на Гоце Делчев

Делегации од Владата и од Кабинетот на ппретседателот на државата положија цвеќе на гробот на Гоце Делчев по повод 118-годишнината од неговата смрт. Делегација на Владата предводена од министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, заедно со министерката за култура Ирена Стефоска и министерот за финансии Фатмир Бесими, по повод годишнината од смртта

Владина делегација оддаде почит и положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев

Владина делегација оддаде почит и положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев

Делегација на Владата на Република Северна Македонија предводена од министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, заедно со министерката за култура Ирена Стефоска и министерот за финансии Фатмир Бесими, по повод годишнината од смртта на Гоце Делчев, положија свежо цвеќе на неговото вечно почивалиште во црквата „Св. Спас“ во Скопје. – Сеќавањето

Делегации положија цвеќе на гробот на Гоце Делчев

Делегации положија цвеќе на гробот на Гоце Делчев

Делегации од Владата и од kабинетот на ппретседателот на државата положија цвеќе на гробот на Гоце Делчев по повод 118-годишнината од неговата смрт. Делегација на Владата предводена од министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, заедно со министерката за култура Ирена Стефоска и министерот за финансии Фатмир Бесими, по повод годишнината од смртта

Делегации положија цвеќе на гробот на Гоце Делчев

Делегации положија цвеќе на гробот на Гоце Делчев

Делегации од Владата и од Кабинетот на претседателот на државата положија цвеќе на гробот на Гоце Делчев по повод 118-годишнината од неговата смрт. Делегација на Владата предводена од министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, заедно со министерката за култура Ирена Стефоска и министерот за финансии Фатмир Бесими, по повод годишнината од смртта

Одбележани 118 години од смртта на македонскиот револуционер и борец за слобода Гоце Делчев

Одбележани 118 години од смртта на македонскиот револуционер и борец за слобода Гоце Делчев

На денешен ден пред 118 години, бил убиен македонскиот револуционер Гоце Делчев од страна на турската војска во селото Баница. Во чест и сеќавање на Делчев, делегација од Кабинетот на претседателот на Република Северна Македонија, предводена од генералниот секретар Миле Бошњаковски, денеска положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев во црквата „Свети Спас“

Владина делегација оддаде почит и положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев

Владина делегација оддаде почит и положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев

Делегација на Владата на Република Македонија предводена од министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, заедно со министерката за култура Ирена Стефоска и министерот за финансии Фатмир Бесими, по повод годишнината од смртта на Гоце Делчев, положија свежо цвеќе на неговото вечно почивалиште во црквата „Св. Спас" во Скопје. Сеќавањето на годишнината

Пендаровски пак не се поклони на гробот на Гоце Делчев

Пендаровски пак не се поклони на гробот на Гоце Делчев

Претседателот на Македонија Стево Пендаровски повторно не се поклони на гробот на великанот на македонската револуционерна борба Гоце Делчев. Во соопштението од кабинетот на Пендаровски се вели дека наместо него тоа го сторил шефот на неговиот кабинет. “Делегација од Кабинетот на Претседателот на Република Македонија, предводена од генералниот секретар,

Одбележани 118 години од смртта на македонскиот револуционер и борец за слобода Гоце Делчев

Одбележани 118 години од смртта на македонскиот револуционер и борец за слобода Гоце Делчев

На денешен ден пред 118 години, бил убиен македонскиот револуционер Гоце Делчев од страна на турската војска во селото Баница. Во чест и сеќавање на Делчев, делегација од Кабинетот на претседателот на Република Северна Македонија, предводена од генералниот секретар Миле Бошњаковски, денеска положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев во црквата „Свети Спас“