притисни ентер »

Фетел: Формула 1 може да исчезне
Фетел: Формула 1 може да исчезне

Фетел: Формула 1 може да исчезне

Опасност да исчезне од спортската карта и се заканува на Формула 1 доколку не бидат воведени промени, предупреди четирикратниот светски првак во Ф1, Германецот Себастијан Фетел. – Формула 1 не е зеленa и ,тоа не е дискутабилно. Но, живееме во време во кое имаме технологија и можности да ја направиме Ф1 позелена без притоа да загубиме на спектакуларноста

Фетел: Формула 1 може да исчезне

Фетел: Формула 1 може да исчезне

Опасност да исчезне од спортската карта и се заканува на Формула 1 доколку не бидат воведени промени, предупреди четирикратниот светски првак во Ф1, Германецот Себастијан Фетел. – Формула 1 не е зеленa и ,тоа не е дискутабилно. Но, живееме во време во кое имаме технологија и можности да ја направиме Ф1 позелена без притоа да загубиме на спектакуларноста и страста,

Фетел: Формула 1 може да исчезне

Фетел: Формула 1 може да исчезне

Опасност да исчезне од спортската карта и се заканува на Формула 1 доколку не бидат воведени промени, предупреди четирикратниот светски првак во Ф1, Германецот Себастијан Фетел. – Формула 1 не е зеленa и ,тоа не е дискутабилно. Но, живееме во време во кое имаме технологија и можности да ја направиме Ф1 позелена без притоа да загубиме на спектакуларноста и страста,

Фетел: Доколку не се случат промени, Формула 1 може да исчезне

Фетел: Доколку не се случат промени, Формула 1 може да исчезне

50 Споделувања Share Tweet Берлин, 13 октомври 2021 (МИА) – Опасност да исчезне од спортската карта ѝ се заканува на Формула 1 доколку не бидат воведени промени, предупреди четирикратниот светски првак во Ф1, Германецот Себастијан Фетел. „Формула 1 не е зеленa и тоа не е дискутабилно. Но, живееме во време во кое имаме технологија и можности да ја направиме

Фетел: Формула 1 може да исчезне

Фетел: Формула 1 може да исчезне

Опасност да исчезне од спортската карта и се заканува на Формула 1 доколку не бидат воведени промени, предупреди четирикратниот светски првак во Ф1, Германецот Себастијан Фетел. – Формула 1 не е зеленa и ,тоа не е дискутабилно. Но, живееме во време во кое имаме технологија и можности да ја направиме Ф1 позелена без притоа да загубиме на спектакуларноста

Формула 1 може да исчезне

Формула 1 може да исчезне

Четирикратниот светски шампион во Формула 1, Себастијан Фетел, зборуваше за своите планови по завршувањето на кариерата. Тој не ја отфрли можноста да остане во овој спорт, но стравува дека на „најбрзиот циркус“ на денешницата му се заканува исчезнување доколку не се воведат одредени промени. Не сум сигурен што би можело да биде вистинскиот избор. Нема

Фетел: Формула 1 може да исчезне

Фетел: Формула 1 може да исчезне

Фетел: Формула 1 може да исчезне Опасност да исчезне од спортската карта и се заканува на Формула 1 доколку не бидат воведени промени, предупреди четирикратниот светски првак во Ф1, Германецот Себастијан Фетел. -Формула 1 не е зеленa и ,тоа не е дискутабилно. Но, живееме во време во кое имаме технологија и можности да ја направиме Ф1 позелена без притоа

Фетел: Формула 1 може да исчезне

Фетел: Формула 1 може да исчезне

Опасност да исчезне од спортската карта и се заканува на Формула 1 доколку не бидат воведени промени, предупреди четирикратниот светски првак во Ф1, Германецот Себастијан Фетел. – Формула 1 не е зеленa и ,тоа не е дискутабилно. Но, живееме во време во кое имаме технологија и можности да ја направиме Ф1 позелена без притоа да загубиме на спектакуларноста и страста,

Фетел: Ако нешто не се промени, Формула 1 може да исчезне!

Фетел: Ако нешто не се промени, Формула 1 може да исчезне!

Четирикратниот Формула 1 шампион, германскиот пилот Себастијан Фетел (34) размислува за иднината откако ќе му заврши возачката кариера. „Не сум сигурен што би можело да биде вистинскиот избор. Нема да возам уште 10 години. Најлесно би било да станам репортер на некоја телевизија и да останам таму уште неколку години, но не се гледам така“ вели Фетел