притисни ентер »

Канадска тенисерка не може да издржи: Доста веќе, не сум лезбејка!

Канадска тенисерка не може да издржи: Доста веќе, не сум лезбејка!

Канадската тенисерка Бјанка Андреску, не можејќи веќе да издржи, им порача на фановите дека не е лезбејка, како што ја претставуваат. Поранешната освојувачка на УС Опен, карантинот во Мелбурн го искористи за допишување со фановите, а по многу прашања дали навистина е хомосексуалка, категорично одговори. „Доста веќе, не сум лезбејка“ – порача 20-годишната

Канадската тенисерка: Ајде да расчиситме, не сум лезбејка!

Канадската тенисерка: Ајде да расчиситме, не сум лезбејка!

Освојувачка на УС Опен, карантинот во Мелбурн го искористи за допишување со фановите преку социјалните мрежи. Бјанка Андреску одговори на многу прашања, многумина ја прашаа за нејзината сексуална определба, дали навистина е лезбејка. „Ајде да расчистиме, не сум лезбејка“, порача 20 годишната тенисерка. ФОТО: biancaandreescu sportmedia.mk

Канадската тенисерка: Ајде да расчиситме, не сум лезбејка!

Канадската тенисерка: Ајде да расчиситме, не сум лезбејка!

Освојувачка на УС Опен, карантинот во Мелбурн го искористи за допишување со фановите преку социјалните мрежи. Бјанка Андреску одговори на многу прашања, многумина ја прашаа за нејзината сексуална определба, дали навистина е лезбејка. „Ајде да расчистиме, не сум лезбејка“, порача 20 годишната тенисерка. ФОТО: biancaandreescu