притисни ентер »

Samsung спрема телефон на превиткување поевтин од 1000 долари
Samsung спрема телефон на превиткување поевтин од 1000 долари

Samsung спрема телефон на превиткување поевтин од 1000 долари

Јужнокорејската компанија ги подобри сите нешта кај Galaxy Fold, за кого не треба да се очекува висока побарувачка, оти има повисока цена и ретко кој може да си го дозволи. Со оглед на тоа што Motorola Razr 2019 чини 1500 долари, Samsung од следната година би можел да претстави смартфон со флексибилен екран со цена под 1000 долари. Така барем размислуваат

Samsung Galaxy Fold 2 нема да чини повеќе од 1000 долари и ќе има преклопен дизајн

Samsung Galaxy Fold 2 нема да чини повеќе од 1000 долари и ќе има преклопен дизајн

Според најновиот извештај од Јужна Кореја, претстојниот Galaxy Fold 2 на Samsung ќе биде значајно поевтин од актуелниот модел. На ова ќе влијаат неколку фактори, меѓу кои и се значајните измени во дизајнот. Изворите блиски до темата истакнуваат дека Fold 2 ќе го прифати преклопниот дизајн, како она што го имплементира новиот Motorola Razr. Помалата

Samsung Galaxy Fold 2 нема да чини повеќе од 1000 долари и ќе има преклопен дизајн

Samsung Galaxy Fold 2 нема да чини повеќе од 1000 долари и ќе има преклопен дизајн

Според најновиот извештај од Јужна Кореја, претстојниот Galaxy Fold 2 на Samsung ќе биде значајно поевтин од актуелниот модел. На ова ќе влијаат неколку фактори, меѓу кои и се значајните измени во дизајнот. Изворите блиски до темата истакнуваат дека Fold 2 ќе го прифати преклопниот дизајн, како она што го имплементира новиот Motorola Razr. Помалата

LG патентираше флексибилен смартфон на преклоп

LG патентираше флексибилен смартфон на преклоп

Повеќе производители на паметни телефони се вртат кон смартфоните со екран на преклоп, а следната година очекуваме објавување на уште многу нови модели. Меѓу нив можеме да видиме и таков од LG, кој може, сепак, да има дизајн сличен на Huawei Mate X. Ова се гледа од апликација за патент на Корејците, која е поднесена во мај. Врз основа на неа, LetsGoDigital

LG патентираше флексибилен смартфон на преклоп

LG патентираше флексибилен смартфон на преклоп

Повеќе производители на паметни телефони се вртат кон смартфоните со екран на преклоп, а следната година очекуваме објавување на уште многу нови модели. Меѓу нив можеме да видиме и таков од LG, кој може, сепак, да има дизајн сличен на Huawei Mate X. Ова се гледа од апликација за патент на Корејците, која е поднесена во мај. Врз основа на неа, LetsGoDigital

LG патентираше флексибилен смартфон со познат дизајн

LG патентираше флексибилен смартфон со познат дизајн

Повеќе производители се вртат кон смартфоните со екран на преклопување, а следната година очекуваме објавување на уште многу нови модели. Меѓу нив можеме да видиме и таков од LG, кој може, сепак, да има дизајн сличен на Huawei Mate X. Ова се гледа од апликација за патент на Корејците, која е поднесена во мај. Врз основа на неа, LetsGoDigital направиле

LG патентирале флексибилен смартфон со познат дизајн

LG патентирале флексибилен смартфон со познат дизајн

Повеќе производители се вртат кон смартфоните со екран на преклопување, а следната година очекуваме објавување на уште многу нови модели. Меѓу нив можеме да видиме и таков од LG, кој може, сепак, да има дизајн сличен на Huawei Mate X. Ова се гледа од апликација за патент на Корејците, која е поднесена во мај. Врз основа на неа, LetsGoDigital направиле

Samsung развива флексибилен таблет со екран на преклоп

Samsung развива флексибилен таблет со екран на преклоп

Првите паметни телефони со екран на преклоп сега се достапни на пазарот, а наскоро може да видиме и таблети со слична технологија. Ова може да се заклучи од апликациите за патенти на Samsung во EUIPO и WIPO за сличен вид на уред, кои беа откриени од LetsGoDigital. Од скиците е откриен модел кој се преклопува на два дела, а врз основа на приказите беа

Samsung развива флексибилен таблет со екран на преклоп

Samsung развива флексибилен таблет со екран на преклоп

Првите паметни телефони со екран на преклоп сега се достапни на пазарот, а наскоро може да видиме и таблети со слична технологија. Ова може да се заклучи од апликациите за патенти на Samsung во EUIPO и WIPO за сличен вид на уред, кои беа откриени од LetsGoDigital. Од скиците е откриен модел кој се преклопува на два дела, а врз основа на приказите беа