притисни ентер »

Прекинато водоснабдување за корисниците од неколку улици во Кисела Вода
Прекинато водоснабдување за корисниците од неколку улици во Кисела Вода

Прекинато водоснабдување за корисниците од неколку улици во Кисела Вода

Прекинато водоснабдување  денеска од 8.30 часот ќе имаат корисниците од  улиците „Иван Козаров“, „Киро Крстевски“, „Боте Боцевски“, „Марко Цепенков“, „Вера Јоциќ“ и „Божидар Аџија“ во Кисела Вода  поради изведување водоводен приклучок ф-200мм на ул. „Иван Козаров“ 6, соопшти ЈП Водовод и канализација. Во останатиот дел од населбата, односно во објектите

Дел од Кисела Вода без вода

Дел од Кисела Вода без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека поради изведување на водоводен приклучок ф-200мм на ул. „Иван Козаров“ 6, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од следниве улици: „Иван Козаров“, „Киро Крстевски“, „Боте Боцевски“, „Марко Цепенков“, „Вера Јоциќ“ и „Божидар Аџија“, додека останатиот дел од населбата (односно потегот во близина

Дел од Кисела Вода без вода

Дел од Кисела Вода без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека поради изведување на водоводен приклучок ф-200мм на ул. „Иван Козаров“ 6, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од следниве улици: „Иван Козаров“, „Киро Крстевски“, „Боте Боцевски“, „Марко Цепенков“, „Вера Јоциќ“ и „Божидар Аџија“, додека останатиот дел од населбата (односно потегот во близина

Прекинато водоснабдување за корисниците од неколку улици во Кисела Вода

Прекинато водоснабдување за корисниците од неколку улици во Кисела Вода

Прекинато водоснабдување  денеска од 8.30 часот ќе имаат корисниците од  улиците „Иван Козаров“, „Киро Крстевски“, „Боте Боцевски“, „Марко Цепенков“, „Вера Јоциќ“ и „Божидар Аџија“ во Кисела Вода  поради изведување водоводен приклучок ф-200мм на ул. „Иван Козаров“ 6, соопшти ЈП Водовод и канализација. Во останатиот дел од населбата, односно во објектите

Прекинато водоснабдување за корисниците од неколку улици во Кисела Вода

Прекинато водоснабдување за корисниците од неколку улици во Кисела Вода

Прекинато водоснабдување денеска од 8.30 часот ќе имаат корисниците од улиците „Иван Козаров“, „Киро Крстевски“, „Боте Боцевски“, „Марко Цепенков“, „Вера Јоциќ“ и „Божидар Аџија“ во Кисела Вода поради изведување водоводен приклучок ф-200мм на ул. „Иван Козаров“ 6, соопшти ЈП Водовод и канализација. Во останатиот дел од населбата, односно во објектите

Дел од Кисела Вода без вода

Дел од Кисела Вода без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека поради изведување на водоводен приклучок ф-200мм на ул. „Иван Козаров“ 6, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од следниве улици: „Иван Козаров“, „Киро Крстевски“, „Боте Боцевски“, „Марко Цепенков“, „Вера Јоциќ“ и „Божидар Аџија“, додека останатиот дел од населбата (односно потегот во близина на

Прекинато водоснабдување за корисниците од неколку улици во Кисела Вода

Прекинато водоснабдување за корисниците од неколку улици во Кисела Вода

Прекинато водоснабдување  денеска од 8.30 часот ќе имаат корисниците од  улиците „Иван Козаров“, „Киро Крстевски“, „Боте Боцевски“, „Марко Цепенков“, „Вера Јоциќ“ и „Божидар Аџија“ во Кисела Вода  поради изведување водоводен приклучок ф-200мм на ул. „Иван Козаров“ 6, соопшти ЈП Водовод и канализација. Во останатиот дел од населбата, односно во објектите