притисни ентер »

Венизелос: Ципрас „грабна“ пратеници од Независни Грци заради мнозинство за Договорот од Преспа
Венизелос: Ципрас „грабна“ пратеници од Независни Грци заради мнозинство за Договорот од Преспа

Венизелос: Ципрас „грабна“ пратеници од Независни Грци заради мнозинство за Договорот од Преспа

Поранешниот претседател на ПАСОК и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Евангелос Венизелос смета дека грчкиот премиер ги направил неопходните чекори и има мнозинство во Парламентот и за ратификација на Договорот од Преспа и за доверба на Владата. Венизелос додал дека она што го интересира Ципрас, не е вистинскиот демократски легитимитет,

Венизелос: Ципрас има мнозинство и за Договорот од Преспа и за доверба на Владата

Венизелос: Ципрас има мнозинство и за Договорот од Преспа и за доверба на Владата

Поранешниот претседател на ПАСОК и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Евангелос Венизелос смета дека грчкиот премиер ги направил неопходните чекори и има мнозинство во Парламентот и за ратификација на Договорот од Преспа и за доверба на Владата. „Мислам дека господинот Ципрас беше многу циничен и многу јасен во неговото последно интервју

Венизелос: Ципрас има мнозинство и за Договорот од Преспа и за доверба на Владата

Венизелос: Ципрас има мнозинство и за Договорот од Преспа и за доверба на Владата

Венизелос: Ципрас има мнозинство и за Договорот од Преспа и за доверба на Владата Поранешниот претседател на ПАСОК и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Евангелос Венизелос смета дека грчкиот премиер ги направил неопходните чекори и има мнозинство во Парламентот и за ратификација на Договорот од Преспа и за доверба на Владата. Венизелос

Венизелос: Ципрас има мнозинство и за Договорот од Преспа и за доверба на Владата

Венизелос: Ципрас има мнозинство и за Договорот од Преспа и за доверба на Владата

Поранешниот претседател на ПАСОК и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Евангелос Венизелос смета дека грчкиот премиер ги направил неопходните чекори и има мнозинство во Парламентот и за ратификација на Договорот од Преспа и за доверба на Владата. – Мислам дека господинот Ципрас беше многу циничен и многу јасен во неговото последно

Венизелос: Ципрас има мнозинство и за Договорот од Преспа и за доверба на Владата

Венизелос: Ципрас има мнозинство и за Договорот од Преспа и за доверба на Владата

,,Мислам дека господинот Ципрас беше многу циничен и многу јасен во неговото последно интервју. Очигледно е дека регулирал, направил контакти, го сторил т.н. „грабнување" на пратеници од Независни Грци, се приклучија и други пратеници од помалите партии, што се без традиција и без вредности, па така има мнозинство и за ратификација на договорот и мнозинство

Венизелос: Ципрас има мнозинство и за Договорот од Преспа и за доверба на Владата

Венизелос: Ципрас има мнозинство и за Договорот од Преспа и за доверба на Владата

Поранешниот претседател на ПАСОК и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Евангелос Венизелос смета дека грчкиот премиер ги направил неопходните чекори и има мнозинство во Парламентот и за ратификација на Договорот од Преспа и за доверба на Владата. – Мислам дека господинот Ципрас беше многу циничен и многу јасен во неговото последно

Венизелос: Ципрас има мнозинство и за Договорот од Преспа и за доверба на Владата

Венизелос: Ципрас има мнозинство и за Договорот од Преспа и за доверба на Владата

Поранешниот претседател на ПАСОК и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Евангелос Венизелос смета дека грчкиот премиер ги направил неопходните чекори и има мнозинство во Парламентот и за ратификација на Договорот од Преспа и за доверба на Владата. – Мислам дека господинот Ципрас беше многу циничен и многу јасен во неговото последно

Венизелос: Ципрас има мнозинство и за Договорот од Преспа и за доверба на Владата

Венизелос: Ципрас има мнозинство и за Договорот од Преспа и за доверба на Владата

Фото: EPA-EFE/VASSILIS VERVERIDIS Поранешниот претседател на ПАСОК и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Евангелос Венизелос смета дека грчкиот премиер ги направил неопходните чекори и има мнозинство во Парламентот и за ратификација на Договорот од Преспа и за доверба на Владата. – Мислам дека господинот Ципрас беше многу циничен и

Венизелос: Ципрас има мнозинство и за Договорот од Преспа и за доверба на Владата

Венизелос: Ципрас има мнозинство и за Договорот од Преспа и за доверба на Владата

Поранешниот претседател на ПАСОК и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Евангелос Венизелос смета дека грчкиот премиер ги направил неопходните чекори и има мнозинство во Парламентот и за ратификација на Договорот од Преспа и за доверба на Владата. – Мислам дека господинот Ципрас беше многу циничен и многу јасен во неговото последно

Венизелос: Ципрас има мнозинство и за Договорот од Преспа и за доверба на Владата

Венизелос: Ципрас има мнозинство и за Договорот од Преспа и за доверба на Владата

Поранешниот претседател на ПАСОК и поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Евангелос Венизелос смета дека грчкиот премиер ги направил неопходните чекори и има мнозинство во Парламентот и за ратификација на Договорот од Преспа и за доверба на Владата. – Мислам дека господинот Ципрас беше многу циничен и многу јасен во неговото последно